top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Trizložni sekvenčni sistemi z drogo izzvanih scenarijev, perfekcionizma in norosti


Access je odkril več kot 70 telesnih procesov, ki omogočajo telesu, da se spremeni in da naredi transformacijo. Vsak od teh dinamičnih procesov se lahko uporabi kot praktični proces, ki vabi telo k zdravljenju in ustvarjanju samega sebe.

 

Koliko lepih stvari vam lahko da in kaj je še mogoče?


Access delavnice o telesih so povabilo za več udobja, prijaznosti, moči in več radosti s svojim telesom. 
Ta postopek dostopa do telesa lahko pomaga pri razveljavitvi odločitev, sprejetih med vplivom drog, na katere se oseba nenehno vrača ali odreagira.


Kaj je še mogoče z vami in vašim telesom ?!


Ko uživamo droge (sem se prištevajo tudi tablete za reševanje vašega psihičnega stanja) ali smo alkoholizirani, naredimo odločitve, sodbe, zaključke, do katerih kasneje, ko nismo več pod vplivom drog, nimamo več dostopa (so pa zaklenjeni v telesu) in zgolj reagiramo in se odzivamo na zunanje okoliščine.

Telesni proces Trizložni sekvenčni sistemi z drogo izzvanih scenarijev, perfekcionizma in norosti, ki ga bomo raziskovali tokrat, odklepa ta mesta. Tudi če ste zasvojeni z drogo perfekcionizma, vam bo ta proces omogočil iti onkraj tega (iskanje perfekcionizma je samo še en način zaustavljanja sebe).

Tega dela se lahko udeležite, tudi če še nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci. 


Na tej 3-urni delavnici se boste naučili izvajati Accessov telesni proces, imenovan Trizložni sekvenčni sistemi z drogo izzvanih scenarijev, perfekcionizma in norosti. 


Čas trajanja delavnice: 14:00 - 17:00 ureKaj če bi zaživeli drugačno resničnost skupaj s svojim telesom?


Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?


Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.


Po končani delavnici boste prejeli potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.


Predpogojev ni. 


Udeležba na seminarju je 60 evrov. 


Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja). 


Delavnico bom vodila Maruša Potokar, BPF, BF in AFF Heading 1

Ključne besede

Heading 1

15. sep. 2019

Celje: 3-urna Delavnica TRIZLOŽNI SEKVENČNI SISTEMI Z DROGO IZZVANIH SCENARIJEV, PERFEKCIONIZMA IN NOROSTI

TRIZLOŽNI SEKVENČNI SISTEMI Z DROGO IZZVANIH SCENARIJEV, PERFEKCIONIZMA IN NOROSTI je izjemen telesni proces, ki v telesu ODKLEPA vse TRAVME, ki so bile povezane z UŽIVANJEM najrazličnejših DROG (tudi nekaterih ZDRAVIL) in ALKOHOLA.

Datum in čas

od

do

15. september 2019

15. september 2019

12:00

15:00

Lokacija

Provitalis

Cesta na grad 10, Celje

Cena

TRIZLOŽNI SEKVENČNI SISTEMI Z DROGO IZZVANIH SCENARIJEV, PERFEKCIONIZMA IN NOROSTI je izjemen telesni proces, ki v telesu ODKLEPA vse TRAVME, ki so bile povezane z UŽIVANJEM najrazličnejših DROG (tudi nekaterih ZDRAVIL) in ALKOHOLA.

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page