top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Access Bars delavnica z Marušo


Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. 


Access Bars je nežna tehnika s katero lahko spremenite vse v svojem življenju in telesu.


Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju.


Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.


Opuščajo in razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej.


Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedane, itd.


Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.


Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.


Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.


Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?


Dobrodošli na delavnici!


Kaj prejmete: 


Na delavnici prejmete priročnik in skice, vse je vključeno v ceno delavnice.Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.


Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel. 


CENA


cena delavnice je 240 €


Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.


Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.


Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).


V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.


Delavnico bom vodila Maruša Potokar CF 

 


 

 

 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. jul. 2021

Grosuplje: Certificiran tečaj Access Bars® z Marušo

240€

Datum in čas

od

do

1. julij 2021

2. julij 2021

22:00

16:00

Lokacija

AB Joga Studio - 1.nad.

Adamičeva cesta 14, 1290 Grosuplje

Cena

240€

Delavnice

Access Bars

 Fascilitator-ji

Maruša Potokar

Slovenia

bottom of page