top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Na brezplačni predstavitvi bom predstavil Access Consciousness in Access Bars®Na predstavitveno delavnico ste vabljeni vsi, ki želite od življenja nekaj več. Več sreče, obilja, radosti, odnosov...

Vsi, ki bi želeli bolj lahkotno in radostno stopiti v naprej v življenje. Vsi, ki ste pripravljeni nekaj narediti za to, da bo v Vašem življenju manj strahu, stresa, jeze, ljubosumja, glavobolov... in več zdravlja, več odnosov, več sreče, več jasnosti... Na delavnici boste prejeli preprosta orodja, s katerimi lahko ob redni uporabi popolnoma spremenite svoje življenje in svet okoli vas.

Na delavnici bo možno aktivno sodelovati in postavljati vprašanja.

 

Access Bars®

so nežna modaliteta, ki se izvaja z rokami in jo je v zgodnjih 1990 predstavil Gary Douglas. Sestavlja jo 32 snopov energije, ki tečejo skozi in okrog vaše glave. Ti snopi se povežejo na specifičnih "bars točkah" in so povezani z različnimi področji in vidiki življenja. Med Access bars seanso se praktik nežno dotakne teh točk, da bi sprostil elektromagnetni naboj vseh misli, idej, drž, odločitev in prepričanj, ki so vas morda omejevali na določenih področjih življenja.

Področja, na katera delujejo Barsi: hvaležnost, mir in umirjenost, prijaznost, kreativnost, kontrola, zavedanje, denar, komunikacija, čas, prostor, zdravljenje, upanje, sanje, forma, struktura,....

Danes Access Bars® izvajajo v več kot 170 državah po vsem svetu, izvajajo jih družine, šole, podjetja, športniki, zaporniki, psihologi, umetniki, zdravniki in mnogi drugi. Uporabljajo jih kot močno in pragmatično orodje.

 

Kako delujejo Access Bars?

Predstavljajte si, da bi nekdo lahko pritisnil na gumb in utišal ta glas v vaši glavi, ki vam pravi, da niste dovolj dobri ali da ne morete doseči tistega, o čemer sanjate. Katerekoli omejitve, ki jih ustvarjate v svojih življenjih, so povezane z vašimi mislimi, idejami, držami, odločitvami in prepričanji o tem. Lahen dotik bars točk in že začnete čistiti tisto, kar je zaklenjeno, kar vam preprečuje verjeti, da lahko imate življenje, za katero ste vedno vedeli, da je mogoče.

Ena od komponent, ki spreminja življenje in se dogodi naravno z vsako Access bars seanso, je element prejemanja. Kako pogosto se zgolj sprostimo, znižamo prepreke in dopustimo drugi osebi, da nam resnično podarja? Učenje prejemanja je ključ do tega, da povabite več tega, po čemer v svojem življenju sprašujete. Access bars facilitira prejemanje, drugače kot katerakoli modaliteta v tej resničnosti.

 

Ne obstaja prava ali napačna pot. Najboljši način, da izveste, kakšna bo Access bars seansa za vas, je, da jo poskusite sami!
Kaj je še mogoče in kako je lahko še boljše kot to?

 

 

Delavnico vodi  Boštjan Potokar


To je 1 urna uvodna delavnica, kjer pogledamo kaj so Access Bars in kaj vse lahko dosežemo z redno uporabo orodij. Certificirana delavnica Access Bars, kjer se naučimo točk na glavi pa bo v Kopru potekala v soboto 9.10.2021 s pričetkom ob 9 uri. Link na prijave je tukaj: https://www.befree.space/Events/koper-certificiran-tecaj-access-bars-r

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

8. okt. 2021

Koper: Brezplačna predstavitev Access Bars® in Access Consciousness

0€

Datum in čas

od

do

8. oktober 2021

8. oktober 2021

17:00

18:00

Lokacija

Studio DOTIK

Šmarska cesta 5d, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia

Cena

0€

Delavnice

Predstavitev Access Consciousness in Access Bars

 Fascilitator-ji

Boštjan Potokar

Slovenia

bottom of page