top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 DObrodošli po lahotnost

 

in

 

po nekaj novega in svežega, drugačnega in kar lahko takoj uporabite v praksi in v vsakdanjem življenju. 

 

Na delavnici se bomo naučili uporabe orodij, katera nam na zelo preprost in lahkoten način odkrivajo nove možnosti v življenju, nove poglede, katerih na žalost dostikrat niti ne opazimo in gredo mimo v našem življenju. Prepustili se bomo energijam osebnega napredka, ki vodijo v boljše medsebojne odnose, lažje doseganje ciljev, večji notranji mir, več sreče in zadovoljstva. Z uporabo Access Bars orodij bomo ustvarili več prostora za obilje, radost, lahkoto, ljubezen, srečo v življenju. Ko se boste enkrat naučili ta fantastična orodja in jih začeli uporabljati, boste presenečeni, kako se bo začelo spreminjati vaše življenje.

 

​Kaj sploh so Access Bars®?

Access Barsi® so nežna tehnika s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu.

​Gre za 32 točk na glavi, katere aktiviramo z nežnimi dotiki rok. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, to pa aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

​ 

Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki smo jih shranili v kateremkoli življenju in nas zdaj omejujejo, da zavestno izbiramo in tako ustvarjamo svoje življenje na vseh področjih. Z izvajanjem Barsov raztapljamo  glavne blokade na vseh področjih našega življenja in telesa.​

 

Kaj vse lahko dosežmo z izvajanjem Barsov?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.

​Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

​ 

Cena: 240 EUR

 

Za troke do vključno 15. leta je delavnica brezplačna (v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice).

Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno.

Ponavljanje delavnice stane 120 eur.


POTEK DELAVNICE


Na delavnici je najprej cca 3 ure teorije, kjer spoznate osnovna Accessova orodja, ki jih lahko uporabljate vsak dan in s tem spreminjate svoje življenje in ustvarjate nove možnosti ter se osvobajate vseh napetosti.


Nato si pogledate video kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.


Vmes je več krajših pavz, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki.


Potem pa sledi praktičen del, kjer se boste naučili izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga boste 2x prejemali in 2x izvajali, tako da se boste z lahkoto naučili. Ves potek je voden.


Na delavnici prejmete tudi priročnik in skice.


Delavnico bom vodil Boštjan Potokar BF


Je zdaj čas, da se znebite in osvobodite vseh neresnic, podzavestnih blokad, potlačenih čustev, stresa in ostalih napetosti življenja?


 Dobrodošli na delavnici! 


In v kolikor vas korak popelje naprej in si takoj izbirate še več sebe pa vabljeni od 3.6.-6.6.2021 na 4 dnevni naprednejši seminar Access Consciousnessa Temelji. Link do več info: https://www.befree.space/Events/koper-seminar-temelji-z-maruso

 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

2. jun. 2021

Koper: Certificiran tečaj Access Bars® z Boštjanom

240€

Datum in čas

od

do

2. junij 2021

2. junij 2021

13:00

19:00

Lokacija

Koper

Koper

Cena

240€

Delavnice

Access Bars

 Fascilitator-ji

Boštjan Potokar

Slovenia

Maruša Potokar

Slovenia

bottom of page