top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Postanite praktik Masaže 5-ih Kontinetov na 2 dnevenm certificiranem tečaju v Ljubljani

 

Masaža petih kontinentov je neverjetna mešanica masaž, ki poživijo vaše telo in življenje. Je globalni energijski tretma, ki vas ponovno poveže z vašo življenjsko energijo.


Zakaj je Masaža 5-ih Kontinentov (v nadaljevanju: M5C)?


M5C ima zahvaljujoč lastni energiji, ki izhaja iz razvoja in pristopa njegovih zaporedij, na sinergičen način združiti več svetovnih tehnik, ki združujejo masažo, aromaterapijo in energijo magnetizma.

 

M5C nas potopi v Azijo, bogato s tehnikami, kot sta Shiatsu in Tuina, ki naredijo telo bolj uravnoteženo z energijskimi meridiani.

 

V nadaljevanju s tehnikami havajske Lomi-Lomi, kar pomeni "edinstvena / božanska masaža", M5C ponuja tudi "valovne" življenjske učinke, ki celo telo preplavijo z blagodejno sprostitvijo.

 

Od turške masaže, ki se ponuja v kopelih, z milom, strokovnjaki energično in dinamično oprimejo roke in noge z zelo učinkovitim in sproščujočim učinkom.

 

Ajurvedski dotiki in potovanje skozi čakre nas pripeljejo do Indije, kjer imajo marme in energetske točke svoje mesto v M5C.

 


Moč M5C je kombinacija vseh teh tehnik v ritmu in energiji srca, ki 1000-krat poveča učinke. 

 

S to masažo razstrupite svoje telo, ga aktivirate in poživite, opustite vse zataknjenosti in se odprete življenju.

 

Masaža petih celin prinaša osvežitev in sprostitev tako za maserja kot za stranko. Je tudi izjemna poslovna priložnost ter neverjetna spodbuda za vaše telo in vaše odnose.

 

Z dvodnevnim tečajem postanete praktik Masaža 5-ih Kontinentov.

 

Cena:

540 eur


Lokacija: LjubljanaOb prijavi na tečaj je potrebno plačati 200 € na TRR: Be FREE, Maruša Potokar s.p., Pod gozdom c. VI/5, 1290 Grosuplje št. SI56 6100 0002 3988 447, referenca: SI00 2023 razliko (še 340 €) pa lahko poravnate na prvi dan tečaja.
2 dnevni tečaj Masaže 5-ih Kontinentov bom vodila Maruša Potokar  Licencirana učiteljica Federacije Masaže 5-ih Kontinentov in Vibecodes ter Access Consciousness facilitatorica Access Bars


Kdo sem? Teče že sedmo leto, ko me je pot peljala, da sem postala tako življenjska kot poslovna in osebna trenerka, certificirana facilitatorica, ki izvajam tečaje, delavnice in terapije tako v Sloveniji kot v tujini. Sem ustvarjalka spletnih dogodkov in dogodkov v živo na  temo: o odnosih, hvaležnosti, obilju, povečanju samozavesti in na splošno o dobrem počutju s seboj in s telesom.

Opolnomočam ljudi z orodji, da izberejo življenja z več radosti in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja.

Sem licencirana trenerka Masaže petih kontinentov,  Access Bars in Vibecodes metode zdravljenja, kjer se dotik povezuje s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in tako postati vodja svojega zasebnega in poslovnega življenja.

Stremim k temu, da omogočim ljudem, da z lahkoto ustvarjajo in manifestirajo življenje kakršnega bi želeli imeti. 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

2. dec. 2023

Ljubljana: 2 dnevni tečaj Masaža 5-ih Kontinentov z Marušo Potokar

540€

Datum in čas

od

do

2. december 2023

3. december 2023

09:00

16:30

Lokacija

Ljubljana

Peričeva ulica 17, 1000 Ljubljana, Slovenia

Cena

540€

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page