top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Bodi ti z delavnicami V ŽIVO IN ONLINE


Kot iskalci, sanjači in potentni facilitatorji spremembe, se mnogi med nami udeležujemo kar precej seminarjev, jih celo vodimo ali facilitiramo.  :-)


Veliko se nas poda na pot krecije s seminarji, vendar se pogosto znajdemo v slepi ulici, saj si ne zaupamo dovolj, da bi spoznali, da vemo, bili skladni z našim vedenjem ter s postavljanjem vprašanj sledili energij tega, kar vemo, da je mogoče.  Celo življenje nas učijo, da moramo za dosego uspeha uporabljati svoj um ter slediti formulam ter pravilom te resničnosti. Pa je to kdajkoli resnično delovalo za vas?


Kaj če je vaša resničnost veliko bolj podobna lahkotnosti kreacije ter radosti s kreacijo, kot pa s težkim delom ter obremenjenostjo in stresom?


Pogosto zaradi tega, da nebi izstopali, postavimo svojo resničnost na stran ter poskušamo posnemati druge že uveljavljene modele, ki pa žal delujejo le za tiste, ki so jih ustvarili.


Kaj če je priznanje ter negovanje vaše drugačnosti pravzaprav ključ do kraljestva? Kaj če za vas veljajo drugačna pravila, le drzniti si jih moramo izbrati?Tako Ali


Kaj če resnično obstaja čarobna formula, vendar ne takšna, kot ste mislili … čarobna formula, ki se imenuje VI, ki se imenuje vaše vedenje in vaše lastne kapacitete ter sposobnosti z ustvarjanjem delavnic.

Kaj če je ključ do darovanja in prejemanja vas kot udeleženca in tudi kot facilitatorja … to, da ste VI?  

Kaj če bi namesto tega, da to poskušamo narediti prav, da bi bili perfekten učenec ali učitelj, obstajal popolnoma drugačen način bitja, ki bi dovolil, da se pojavi dogodivščina raziskovanja možnosti?

Kaj če je resnična dogodivščina to, da smo prispevek, kar resnično smo, grdo, lepo in vse? :-)  

Vse opisano je seveda le vrh ledene gore vsega, kar bomo skupaj na sami delavnici raziskovali ter odkrivali in se poglabljali, z uporabo orodij Access Consciousnessa ter knjige Bodi ti, spremeni svet avtorja Dain Heera.


Kaj če je zdaj čas, da pripeljete dogodivščino sebe na seminar?


Kaj bi bilo potrebno, da resnično eksplodirate v svojo resničnost v zvezi s kreacijo delavnic in svojega posla?


Poleg že omenejnega je seminar namenjen tudi:

- tistim, ki se spogledujejo s kreacijo seminarjev pa ne vedo, kako začeti ali pa sploh ne vedo, kakšne so v resnici njihove sposobnosti s kreacijo in zato niti ne začnejo;

- tistim, ki se sprašujejo kako ustvarit denar za vse seminarje, ki se jih želijo udeležiti;

- komurkoli, ki bi si želel razširiti svoj repertoar seminarjev ali razviti svoj posel ali preprosto želi širiti svoj posel ter dodati nov tok dohodka;

- kako biti VI v vseh vidikih kreacije delavnic pa tudi same udeležbe na delavnicah ter prepoznati kateri seminarji bodo za vas resnično ustvarili veličastnejšo prihodnost, če se jih boste udeležili;

- če želite gostiti delavnice, kaj morate vedeti o tem;

- ter kamorkoli nas bodo zanesla vaša vprašanja!


Kaj je tisto, kar veste, da si želite ustvariti pa ste odlašali…in ali je sedaj čas?


Kaj če lahko ustvarimo popolnoma drugačno resničnost z ustvarjanjem, takšno, ki bo resnično delovala za vas, ker bo VAŠA?


Kakšno prihodnost lahko ustvarimo skupaj?


Predpogoji

Jih ni.


Cena

240 Eur


Možno plačilo v gotovini na sami delavnici ali preko TRR: Marja Zapušek, Kukovčeva ulica 12, 3000 Celje, SI56 0510 0703 7776 385 Abanka, sklic 00 2020


ONLINE!


DARILO!!!

Za vse, ki se bodo udeležili enodnevne delavnice, bo večerni intro Zoom Bodi ti v poslu moje darilo vam (glej spodaj).


Hvala, ker ste!Being you in business uvodni večer


Bodi ti v poslu in s poslom – intro večer!


Online


Kaj je posel za vas? Kakšna so pravila uspeha? Kodeks ravnanja? A in B osebnosti? Za-posle-nost?

Kaj če je posel, ki ga izvajate iz prostora resničnega sebe, nekaj, kar je resnično drugače? Kaj če je dogodivščina tega, kar je resnično mogoče, onkraj pričakovanega, povprečnega, normalnega in resničnega? Kaj če je tisto, kar veste o poslu, iz prostora bitja tega, da ste vi, … darilo? 

Na tem seminarju bomo raziskovali, kaj je pravo bistvo tega, da ste pristni vi v poslu in kaj je možno ustvariti iz tega prostora, na podlagi uporabe orodij Access Consciousness-a ter knjige ‘Bodi ti, spremeni svet’ avtorja dr.Dain Heera.

Po katerih dogodivščinah v poslu bi radi povprašali ter prejeli?


Predpogoji

Jih ni.

Cena

50 Eur

Plačilo preko TRR: Marja Zapušek, Kukovčeva ulica 12, 3000 Celje, SI56 0510 0703 7776 385 Abanka, sklic 00 2020 


Delavnico vodi Marja Zapušek certificirana facilitatorka Access Consciousnessa in Bodi ti certificirana facilitatorka

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. mar. 2020

Ljubljana: Bodi ti z delavnicami in Marjo Zapušek!

€240

Datum in čas

od

do

1. marec 2020

1. marec 2020

08:00

16:00

Lokacija

Hotel Park, Tabor 9, Ljubljana

Cena

€240

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page