top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Na brezplačni predstavitvi bova predstavila  Access Consciousness in Access Bars®Na predstavitveno delavnico ste vabljeni vsi, ki si želite slišati kaj več o načinih in tehnikah, s katerimi lahko na popolnoma lahkoten način spremenite vse, popolnoma vse, kar vas v ovira in omejuje. Naprimer:

- pri doseganju zastavljenih ciljev

- pri doseganju več lahkotnosti v življenju (da ne bi šlo vse tako na težko)

- pri doseganju zdravja (večja odpornost, manj ali celo nič bolezni)

- da bi se bolje spoznali

- da bi se lažje povezovali: s svojim teleson, z naravo in planetom zemlja, z drugimi bitji vključno z ljudmi

- itd


Posledica uporabe teh orodij vodi v več sreče, zdravja, radosti, boljših odnosov, bolj polno življenje, več zavedanja, prisotnost in jasnost z vsem v vsakem trenutku ...


Vsi, ki bi želeli bolj lahkotno in radostno stopiti v naprej v življenje. Vsi, ki ste pripravljeni nekaj narediti za to, da bo v Vašem življenju manj strahu, stresa, jeze, ljubosumja, glavobolov... in več zdravlja, več odnosov, več sreče, več jasnosti... Na delavnici boste prejeli preprosta orodja, s katerimi lahko ob redni uporabi popolnoma spremenite svoje življenje in svet okoli vas.

Na delavnici bo možno aktivno sodelovati in postavljati vprašanja.


Nekaj o Barsih:

 

Access Bars®

so nežna modaliteta, ki se izvaja z rokami in jo je v zgodnjih 1990 predstavil Gary Douglas. Sestavlja jo 32 snopov energije, ki tečejo skozi in okrog vaše glave. Ti snopi se povežejo na specifičnih "bars točkah" in so povezani z različnimi področji in vidiki življenja. Med Access bars seanso se praktik nežno dotakne teh točk, da bi sprostil elektromagnetni naboj vseh misli, idej, drž, odločitev in prepričanj, ki so vas morda omejevali na določenih področjih življenja.

Področja, na katera delujejo Barsi: hvaležnost, mir in umirjenost, prijaznost, kreativnost, kontrola, zavedanje, denar, komunikacija, čas, prostor, zdravljenje, upanje, sanje, forma, struktura,....

Danes Access Bars® izvajajo v več kot 170 državah po vsem svetu, izvajajo jih družine, šole, podjetja, športniki, zaporniki, psihologi, umetniki, zdravniki in mnogi drugi. Uporabljajo jih kot močno in pragmatično orodje.

 

Kako delujejo Access Bars?

Predstavljajte si, da bi nekdo lahko pritisnil na gumb in utišal ta glas v vaši glavi, ki vam pravi, da niste dovolj dobri ali da ne morete doseči tistega, o čemer sanjate. Katerekoli omejitve, ki jih ustvarjate v svojih življenjih, so povezane z vašimi mislimi, idejami, držami, odločitvami in prepričanji o tem. Lahen dotik bars točk in že začnete čistiti tisto, kar je zaklenjeno, kar vam preprečuje verjeti, da lahko imate življenje, za katero ste vedno vedeli, da je mogoče.

Ena od komponent, ki spreminja življenje in se dogodi naravno z vsako Access bars seanso, je element prejemanja. Kako pogosto se zgolj sprostimo, znižamo prepreke in dopustimo drugi osebi, da nam resnično podarja? Učenje prejemanja je ključ do tega, da povabite več tega, po čemer v svojem življenju sprašujete. Access bars facilitira prejemanje, drugače kot katerakoli modaliteta v tej resničnosti.

 

Ne obstaja prava ali napačna pot. Najboljši način, da izveste, kakšna bo Access bars seansa za vas, je, da jo poskusite sami!
Kaj je še mogoče in kako je lahko še boljše kot to?

 

 


To je 1 urna uvodna delavnica, kjer pogledamo kaj so Access Bars in kaj vse lahko dosežemo z redno uporabo orodij. Certificirana delavnica Access Bars, kjer se naučimo Access orodij in izvajanja točk na glavi pa bo potekala v:

- v Ljubljani 9.4.2022 TUKAJ
Se veseliva srečanja Maruša in Boštjan Potokar kreatorja zavestnega življenja

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

5. apr. 2022

Ljubljana: Brezplačna predstavitev Access Bars® in kako imeti lahkotno življenje?

0€

Datum in čas

od

do

5. april 2022

5. april 2022

17:30

18:30

Lokacija

Ljubljana

Tržaška c. 132, 1000 Ljubljana, Slovenia

Cena

0€

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page