top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Access Consciousness je sistem orodij, tehnik in procesov, ki lahkospremenijo vsak vidik vašega življenja. Access je zasnovan tako, da vas opolnomoča in vas povabi k temu,da postanete strokovnjak sebe.

 

Access Consciousness – Vas opolnomoča v spoznanju, da veste

 

Ne glede na to, ali želite spremeniti nekaj v svojem poslu, svojih odnosih ali svojem telesu, ima Access Consciousness orodja in sisteme za faciitiranje katere koli spremembe.

 

Access Consciousness je na voljo v obliki seminarjev, teleklicev, spletnih treningov, knjig, zvočnih posnetkov in svetovanj v več kot 170 državah z več kot 10.000 facilitatorji po vsem svetu.

 

Access je praktičen, dinamičen in pragmatičen ter zasnovan tako, da ustvarja boljše možnosti in več lahkotnosti, radosti in veličastnosti v vašem življenju.

 

KO DOSTOPATE DO ZAVESTI, KAR STE, SE ZAČNE VAŠE ŽIVLJENJE PRIKAZOVATI Z LAHKOTO TER Z OBČUTKOM RADOSTI IN MOŽNOSTI.

 

ZA KOGA JE?

Za iskalce, ustvarjalce idej in sanjače, ki so vedno vedeli, da je mogoče nekaj drugega, ter za tiste, z željo po ustvarjanju nečesa drugačnega v poslu, odnosih in vsakodnevnem bivanju.

 

KAJ JE POTREBNO?

Odprt um, odprtost, da greste onkraj običajnega, in voljnost, da se premaknete od problemov k možnostim.

 

UČINKI BARSOV:


• Namesto reševalec problemov postanete iskalec možnosti.

• Imate več hvaležnosti zase in vsakogar na planetu.

• Začnete si biti bolj všeč!

• Svoje življenje boste začeli krmariti z več lahkotnosti in radosti.

 

KAJ ČE?

Veliko ljudi preživi svoja življenja v iskanju „odgovorov“ prek duhovnih odklopov, meditacije, joge in gurujev, misleč, da je z njimi nekaj narobe. Kaj če bi bilo lažje od tega? Access ima drugačen pogled.

 

Kaj če nikoli ni bilo nič narobe z vami?

Kaj če ste edina stvar, ki vas zaustavlja pred čemer koli, vi, in to, kar ste zaključili o sebi? In zdaj, kaj bi bilo potrebno, da bi zahtevali svojo veličino?


Access temelji na vprašanjih, oblikovanih, da zaobidejo vaš logični um. Kot sta vedela že Einstein in da Vinci, imajo vprašanja moč, da vas popeljejo v deželo možnosti, medtem ko zaključki vse zaustavijo.

 

Na kratko, Access je popolnoma drugačen pogled o življenju. Temelji na ideji, da niste napačni, da veste in da lahko zavest premakne kar koli!


Access Bars®

Access Bars® je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

 

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.

 

Ste si pripravljeni dovoliti prejeti nekaj res popolnoma drugačnega?

 

Na delavnici se bomo naučili uporabe orodij, katera nam na zelo preprost in lahkoten način odkrivajo nove možnosti v življenju, nove poglede, katerih na žalost dostikrat niti ne opazimo in gredo mimo v našem življenju. Prepustili se bomo energijam osebnega napredka, ki vodijo v boljše medsebojne odnose, lažje doseganje ciljev, večji notranji mir, več sreče in zadovoljstva.

Z uporabo Access Bars® orodij bomo ustvarili več prostora za obilje, radost, lahkoto, ljubezen, srečo v življenju. Ko se boste enkrat naučili ta fantastična orodja in jih začeli uporabljati, boste presenečeni, kako se bo začelo spreminjati vaše življenje.

Se kdaj vprašate kakšen doprinos ste lahko sebi, drugim, planetu Zemlja?​

Kaj, ko bi enkrat pogledali na življenje iz drugega zornega kota?

Kaj, ko bi si dovolili, da spregledate, kako veličastni ste v resnici?

Kaj, ko bi si priznali, kakšno darilo ste temu svetu?

Kaj pa zdravljenje? Ste zdravilec? Kakšne kapacitete zdravljenja imate?

 

 

​Kaj sploh so Access Bars®?

Access Barsi® so nežna tehnika s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu.

​Gre za 32 točk na glavi, katere aktiviramo z nežnimi dotiki rok. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, to pa aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

​ 

Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki smo jih shranili v kateremkoli življenju in nas zdaj omejujejo, da zavestno izbiramo in tako ustvarjamo svoje življenje na vseh področjih. Z izvajanjem Barsov raztapljamo  glavne blokade na vseh področjih našega življenja in telesa.​

 

Kaj vse lahko dosežmo z izvajanjem Barsov?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.

​Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

​ 

Cena: 300 EUR

Za troke do vključno 15. leta je delavnica brezplačna (v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice).

Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno.

Ponavljanje delavnice stane 150 eur.

 

Vsak udeleženec delavnice prejme priročnik na 63 straneh, sheme točk, točne opise in slike točk in certifikat.


Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.


Vmes bo odmor za kosilo. 

 

Po delavnici Postanete certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.

 

Več INFO ali prijave:

marusapotokar@gmail.com


PRIHAJAJOČI DOGODKI

 

Delavnico vodim Maruša Potokar Access Consciousness certificirana facilitatorica 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

21. okt. 2023

Ljubljana: Certificiran tečaj Access Bars® z Marušo Potokar

300€

Datum in čas

od

do

21. oktober 2023

21. oktober 2023

07:30

14:00

Lokacija

Ljubljana

Peričeva ulica 17, 1000 Ljubljana, Slovenia

Cena

300€

Delavnice

Access Bars

 Fascilitator-ji

Maruša Potokar

Slovenia

Predstavitev Access Bars

Access Consciousness

Kaj so Access Bars

bottom of page