top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

LIMFNO-ŽLEZNA NESKLADJA IN NEDOSLEDNOSTI

 

Pri tem telesnem procesu s polaganjem rok delujemo na naravno aktivacijo celotnega limfno-žleznega sistema. 

 

Limfni sistem sestavljajo žleze, bezgavke, vranica in tonzile – najpomembnejši del limfnega sistema pa sta Timus in kostni mozeg. Limfni sistem ima eno ključnih vlog pri obrambi telesa pred okužbami. 

 

Spodbuja delovanje jeter in ledvic, dveh najbolj odgovornih organov za razstrupljanje. Limfa pomaga sproščanje različnih škodljivih stranskih proizvodov, kot so cigareti, onesnažen zrak, aditivi iz živil, pesticidi in številni drugi toksini iz telesa. 

 

Strokovnjaki ocenjujejo, da ima celo 80 odstotkov žensk upočasnjen limfni sistem, ki pa je ključen tudi za učinkovito uravnavanje telesne teže. Če imate preveč kilogramov, celulita ali pogoste glavobole, obstaja velika možnost, da je vaš limfni sistem upočasnjen in potrebuje aktivacijo za boljše delovanje.

 

Večina bolezni – od alergij, pogostih prehladov, glavobolov, migren, pa do hudih vnetij in kožnih težav, je pogosto posledica nakopičenih »odpadkov« v organizmu, proti katerim se naš limfni sistem enostavno ni bil sposoben več boriti. O omenjeni tematiki je zelo malo govora, premišljevanja, naš limfni sistem pa nepravično zanemarjamo. To je eden najpomembnejših razlogov za ustvarjanje in izvajanje naših procesov za telo.


Na delavnici se naučite izvajanja telesni proces in prejmete orodja Access Consciousness-a, ki jih boste lahko uporabljali kadarkoli po delavnici. Prejmete tudi mednarodni certifikat in postanete praktik telesnega procesa.

 

Predpogojev ni.

 

Udeležba na seminarju je 80 evrov.

 

Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).

 

Delavnico bom vodila Maruša Potokar

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

10. sep. 2020

Ljubljana: Delavnica Limfno-žlezna neskladja in nedoslednosti z Marušo

80 EUR

Datum in čas

od

do

10. september 2020

10. september 2020

15:30

18:30

Lokacija

Socialna akademija

Tržaška c. 132, Ljubljana

Cena

80 EUR

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page