top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Lahkotnost s telesi - ADIJO ALERGIJE!

 

Kaj če je vaše telo kompas, vodnik, čarobnost skrivnosti in skrivnost življenja?

 

Access je odkril več kot 70 telesnih procesov, ki omogočajo telesu, da se spremeni in da naredi transformacijo. Vsak od teh dinamičnih procesov se lahko uporabi kot praktični proces, ki vabi telo k zdravljenju in ustvarjanju samega sebe.

 

Koliko lepih stvari vam lahko da in kaj je še mogoče?

 

Access delavnice o telesih so povabilo za več udobja, prijaznosti, moči in več radosti s svojim telesom.

Kaj izbirate vi in vaše telo? Kaj, če bi bilo utelešenje telesa lahko veselje, lahkotnost in radost?

Kako bi bilo, če bi bili drug drugemu doprinos, da bi prispevali drug drugemu, bili v ravnovesju,  v medsebojnem prispevku, v enakosti in odprtosti? Ali menite, da je zdaj čas za to?

 

Telesni proces, ki ga bomo spoznali, se imenuje Odstranjevanje alergijskih odzivov. Poleg samega telesnega procesa bomo ozavestili, kaj vse so alergije, kako si jih kreiramo in kako si jih nehati kreirati. Kaj če so alergije čisto nekaj drugega, kot si mislimo? Kaj če jih lahko spremenimo z lahkoto?

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

 

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

 

Predpogojev ni.

Udeležba na seminarju je 75 evrov.

 

Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).

 


Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

 


 

Delavnico vodi Access Consciousness certificirana facilitatorka Maruša Potokar, ki je v zadnjih petih letih spoznavala različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodila. Udeležila pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.


Maruša je certificirana voditeljica delavnic Temelji, Access Bars, voditeljica delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Body Class in Being you class.

 

Vabljeni, da se nam prijavite ali tukaj v dogodku ali preko telegram skupine https://t.me/joinchat/P8Ew0hpJU77O9_saz_BzFA, katera je namenjena vsem, ki bi si želeli biti obveščeni med prvimi.

 


Heading 1

Ključne besede

Heading 1

2. feb. 2022

Ljubljana: Delavnica s telesi KONEC Z ALERGIJAMI

75 €

Datum in čas

od

do

2. februar 2022

2. februar 2022

16:30

19:30

Lokacija

Ljubljana

Ljubljana

Cena

75 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page