top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

KOREKCIJA\POPRAVLJANJE VIDA je eden izmed telesnih procesov Access Consciousness, s katerim bomo dinamično odklepali možnosti.

 

Poleg tega, da dejansko lahko izjemno popravi dioptrijo in ostale težave z vidom (neredko jo celo izniči), nas povabi, da pogledamo vsa tista mesta in se odpremo tistemu zavedanju, pred katerimi smo si do sedaj zatiskali oči.

 

Težave z očmi, vidom, sinusi in morda tudi na drugih področjih vašega telesa in življenja so pogosto odraz tistega, kar bi najraje spregledali, skrili, se pretvarjali, da ne obstaja.

 

Access Consciousness je odkril več kot 50 telesnih procesov: energij, ki lahko olajšajo spreminjanje in preoblikovanje telesa. Vsak od teh dinamičnih procesov se lahko izvaja kot praktična energija, ki telo vabi, da se začne zdraviti in ustvarjati. Kaj izbirate vi in ​​vaše telo? Kaj pa, če bi bilo utelešenje povezano z veseljem, lahkotnostjo in veličastnostjo?

 

Vsi ti telesni procesi s polaganjem rok na telo so oblikovani tako, da posredujejo pri tem, da ste bolj povezani s svojim telesom. Vaše telo ima sposobnost, da se generira sámo.

 

Korekcija vida nam pomaga VIDETI in VÉDETI.

 

Z nežnim polaganjem rok čez oči se nam dinamično brišejo fiksni pogledi, vsa mesta, kjer smo se ustavili in prenehali videti veličastnost nas samih, kjer smo se urejali v resničnosti drugih ljudi.

 

Kot stranski učinek pa se lahko tudi izbrišejo gubice okrog oči in pozdravijo težave s sinusi.

 

Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, a smo se prilagajali okolici, jo posnemali in skozi življenje zavračali svoje potenciale, nabirali vedno več teže in fiksnih pogledov na življenje. Skozi proces bomo spontano osvobajali sebe, svoje telo in si dovolili zaživeti. Gre za proces na očeh, ki pa vpliva na vse v življenju, saj je vse povezano.

 

Korekcija vida je fizični proces, ki bo razkril, kako se zlahka spremeni, kjer ste ustvarili svoje življenje, odnose, denar, delo, zdravje in vaše telo, z vidika drugih ljudi, namesto po vaši izbiri.

 

Ta naravni vizualni korekcijski proces vam lahko pomaga, da obrnete težave z očmi, poškodbe in simptome vseh vrst, ne glede na starost. Dobro deluje na sinusne težave in deluje tudi na živalih.

 

To je varen in lahek proces, ki ne spreminja samo dioptrije, temveč tudi popoln pogled na življenje.

 

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

 

Predpogojev ni.

 

Udeležba na seminarju je 90 evrov.

 

Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).

 

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

 


 

Delavnico bom vodila  Access Consciousness certificirana facilitatorka Maruša Potokar 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. jun. 2023

Ljubljana: Delavnica telesnega procesa Korekcija vida z Marušo

90 EUR

Datum in čas

od

do

1. junij 2023

1. junij 2023

15:30

18:30

Lokacija

Ljubljana

Ljubljana, Slovenia

Cena

90 EUR

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page