top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Celostno zdravljenje odličnosti - EXPANSE THERAPY Federacije M5C


To zdravljenje omogoča čustveno sprostitev, povezano z različnimi organi. 

(značilno za tradicionalno kitajsko medicino) za več sproščanja in veselja na vseh ravneh!


Tretma se izvaja na treh področjih:

  • GLAVA
  • SRCE
  • TREBUH

(3 simboli tudi DUH - DUŠA - TELO)


Exspanse terapija


Zakaj ti trije deli?


Vemo, da je večina bolezni posledica stresa, preobremenjenosti, naših čustev, ki so shranjena predvsem v glavi, srcu in želodcu.


Z delovanjem na ta 3 področja deluje na več kot 240 milijonov nevronov in s tem na hormone, ki delujejo na naše počutje.


Z različnimi procesi aktivira hormone sreče, razgrajuje zasidrane travme in čustva v naših različnih organih, odvaja nakopičene toksine in omogoča boljše delovanje, omogoča boljše kroženje energije po telesu.


Ta kombinacija zdravljenja na treh primarnih področjih je uspeh notranjega in zunanjega dobrega počutja, tako na psihološki kot na fizični ravni.


Terapija Expanse je enourni globalni tretma, ki poteka v treh smereh, skozi lobanjo, srce in želodec, v kombinaciji z dvema sinergijama eteričnih olj, ki sta bili predhodno izbrani zaradi svojih učinkov na različne bolezni in čustva.


Terapija Expanse je terapija z začetno anamnezo, da se ugotovi vaš profil in 4 tretmaji s prilagojenim spremljanjem vsake seanse.


To je tudi terapija, ki združuje zvočno terapijo s posebej razvitim in umerjenim zvočnim zapisom na radijskih frekvencah, ki so specifične za vsako zdravljeno področje in delujejo na te napetosti, blokade in shranjena čustva.


Gre za tretma za spodbujanje petih čutov, je močno čutno potovanje, ki omogoča veliko sprostitev in je kot pravi antidepresiv, injekcija dobrega humorja, koncentrat notranjega nasmeha, terapija veselja in osvoboditve!Da bi postali učitelji metode Expanse Therapy je: 

 

1. 4-dnevno usposabljanje za učitelje Expanse therapy (1850 evrov)

Formula, ki vam omogoča, da postanete vaditelj Expanse, odprta za vse brez predhodnih pogojev, kar vam omogoča, da postanete vaditelj Expanse. 


2. Oseba, ki bi poleg Expanse Therapy postala tudi učitelj M5C, je pogoj, da se udeležite 

- tečaja 2 dni Masaže 5-ih Kontinentov (cena: 540 eur), 

- 5 dnevnega tečaja Expansive therapy in postanete tudi M5C učitelj - Cena: 2.200 eur

 

Ob koncu štiridnevnega usposabljanja bo novi Expanse trener lahko oblikoval svoje lastne tečaje Expanse praktikov. Ker je število mest na tečaju omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate KAVCIJO, ki je tudi predpogoj, da prejmete diplomo za učitelja Expanse terapije in Masaže 5-ih Kontinentov. Ob prijavi vplačate vpisnino 700 € na Paypal: paypal.me/BoriKomaromi in razliko na prvi dan tečaja.

 

PS: V kolikor vam ta termin ne ustreza nas kontaktirajte in vprašajte po ostalih možnih terminov izvedbe tečajev :)Tečaj vodi Bori Komaromi teacher of Federation M5C Expanse Therapy, Vibecodes, Massage of 5 continents


Bori je po študiju menedžmenta in financ delala kot vodja projektov, preden je postala mati treh čudovitih hčera, ustanovila pa je tudi center KreAktiVita v središču Budimpešte, specializiran za dejavnosti dobrega počutja in osebnega razvoja. Osem let je bila življenjska in poslovna trenerka, hipnoterapevtka RTT in certificirana moderatorka, ki je pripravila tečaje in delavnice po vsem svetu, od Mehike do Tajske, v angleščini, francoščini, španščini in madžarščini. Ustvarjalka spletnih motivacijskih programov o obilju in povečanju samozavesti.

Ponuja orodja za izbiro življenja z več radosti, za hedonizem, prisotnost, zavest in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja. Tečaji in delavnice so prevedeni v 8 do 12 jezikov z mednarodnimi udeleženci, ki pomagajo ustvarjati globalno skupnost.

Trenerka masaže petih celin, terapije ekspanzije in de-armiranja ter soustvarjalka Vibecodes povezuje dotik s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in tako postati Vodja našega zasebnega in poslovnega življenja.

Njena vizija je omogočiti ljudem, da z lahkoto ustvarijo in manifestirajo svoje sanjsko življenje ter ob tem izkusijo radost prisotnosti in celovitosti s telesom in umom.

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

15. nov. 2023

Ljubljana: Učiteljski tečaj Expanse terapija Federacije M5C z Bori Komaromi

1850 - 2200 eur

Datum in čas

od

do

15. november 2023

19. november 2023

13:00

19:00

Lokacija

Villa Olimp

Funtkova ulica, 1000 Ljubljana, Slovenia

Cena

1850 - 2200 eur

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page