top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici
[SLO] Postanite eden izmed prvih Vibecodes Light praktik v Sloveniji 31.maj 2024 od 17:00-21:00h

 

VibeCode je prvi tečaj, ki združuje coaching, osebnostni razvoj in energijske tretmaje skupaj z 8 kodami VibeCode, ki skupaj prinašajo preobrazbo in sprostitev vsega, kar vam preprečuje, da bi bili v obilju . "V vesolju je vse energija, vse je vibracija, od majhnega neskončnega do velikega neskončnega ... Vse je energija in to je vse. 

 

Naravnajte se na frekvenco resničnosti, ki si jo želite in ne boste imeli druge izbire, kot da to resničnost dobite. To ni filozofija, to je fizika." -Albert Einstein

 

PRVI TEČAJ, KI ZDRUŽUJE COACHING, OSEBNI RAZVOJ IN ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE

 

Vse, kar smo doživeli, je zabeleženo v našem telesu in kljub konstantnemu osebnostnemu razvoju večini ljudi pogosto ne uspe ustvariti življenja, ki bi ga želeli imeti. Ker vsi ti spomini, pogosto nezavedni, blokirajo manifestacijo. Takoj, ko se blokade sprostijo, lahko integriramo izvorne in bistvene kode, ki omogočajo dostop do obilja na vseh področjih življenja. 


Metoda VibeCodes Light je sestavljena iz:

  • 4-urno usposabljanje, osredotočeno predvsem na 2 tretmaja Vibecode.
  • Trenerski del
  • Razlaga energij,
  • Cilji
  • Eterična olja
  • Lestvica vibecode za preseganje energetske ravni

NEGOVALNI DEL:


1. del : Prva pomoč VibeCodes

Sprošča in čisti vse blokade, filtre, mreže negativnega egregorja, omejujoča prepričanja in nezavedne ponavljajoče se vzorce, zasidrane v fizičnem in energijskem telesu (avri)


2.del: Druga obdelava VibeCodes

Spodbuja ustvarjalno in življenjsko moč.

 

Ta tretma prav tako poveča njegovo vibracijsko resonanco in ponovno aktivira telo do njegove sevalne energije.

Okrepljen je z recepturo z 38 eteričnimi olji za ponovno harmonizacijo vsake čakre in sinhronizacijo kvantnega polja telesa.


Vibecodes: 3 edinstveni tretmaji, ki vam omogočajo, da končno doživite življenje, po čemer hrepenite in ki si ga zaslužite!


1. Osvoboditev, čiščenje

 

Vse, kar smo doživeli in kar bi nas lahko omejevalo, prepričanja, travme, negativne misli, strahovi, čustvene ovire, destruktivne zunanje sile, ki so vgrajene v naša energetska telesa (avro) in naše fizično telo.

 

Vse te oblike mišljenja, ki so tako žive kot naše celice v našem telesu, imajo to moč, da te iste resonance pritegnejo v naše življenje, ne da bi se tega sploh zavedali.

 

Ta prvi kratek in zelo intenziven tretma ( cca 15 minut ) ponuja to možnost očiščenja vseh blokad in nam omogoča, da bi bilo veliko lažje in svobodno pritegniti k nam tisto, kar res vibrira z nami, brez manipulacije, samo v ljubezni in čisti radosti.


2. Harmonizacija in energizacija telesa

Šele ko naredimo fazo osvoboditve oz. čiščenja lahko dostopamo do tega drugega zdravljenja.

 

Ta obravnava, ki je daljša ( cca 35 minut), odpira vrata k dvigu celotnega bitja.

Implantacija najčistejše in najvišje vibracijske energije v vesolju, ki je že od začetka integrirana v telo, vključitev 40 rastlin v energetska telesa, ki so prav tako visoko vibracijska.

 

To zdravljenje je mešanica subtilnih dotikov na meridianih, ki obnavlja svetlobo stvarstva v vseh njegovih vitalnih in duhovnih središčnih točk na telesu in auri, stimulira vse veje njegovega DNK v smeri končno dosežene popolnosti. 

 

Učinki so takoj po tretmaju, kot nova dimenzija, kjer se vse zdi veliko lažje, ne da bi vedeli zakaj. Nenavaden občutek dobrega počutja, ki presega tisto, kar smo poznali prej. 

 

Ponovno odkrita moč, ki združuje vedrino, ki se zdi nezavedna.

 

To zdravljenje se poveže z zelo visoko obliko univerzalne zavesti, kot sila čistega veselja, povezana z drugimi ljudmi, ki imajo isto vibracijo in daje novo silo, ki odpira končno najdene možnosti.

 

 

Naš cilj, da bi imeli bogastvo ali dosegli obilje, je pogojen z dvigom naše vibracijske stopnje.

S čiščenjem naše energije bo manifestacija veliko lažje dosegljiva. Naučiti se moramo le, kako se povezati s poljem obilja, ki je prisotno v vesolju. 

 

Naučili se bomo tudi posebne metode, kako se s samohipnozo naučiti povezovanja s svojo podzavestjo, kjer so shranjene vse informacije o blokadah. Tako bo veliko lažje odblokirati vse šifrirane travme ali omejujoče vzorce, ki vas držijo nazaj.

 


Cena usposabljanja 198€ / trajanje 4 ure (35 strani priročnika, video) PLUS po želji - neobvezno eterična olja za 7 čaker v vrednosti 150 €
   Vsebina usposabljanja 

• Usposabljanje in prakse 2 tretmajev  • Poslušanje in interakcija z zvočnimi frekvencami za dvig vibracij  • prejamanje in podarjanje tretmaja 1 in 2 

 

Cilj tečaja 

Ob koncu 4 urnega tečaja lahko izvajalec VibeCodes Light oba tretmaja izvede v ordinaciji ali na svojih najdražjih. Ima tudi vsa orodja za treniranje z vajami, ki jih lahko nadaljuje v naslednjih tednih, če želi vse, kar je bilo povedano na tej 4 urni delavnici še nadkreirati. 


 

Cena 4 urnega tečaja znaša 198 eur. 

Ker je število mest na tečaju omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate KAVCIJO, ki je tudi predpogoj, da prejmete diplomo, certifikat in eterična olja. Ob prijavi vplačate vpisnino 198 € na TRR: Be FREE, Maruša Potokar s.p., Pod gozdom c. VI/5, 1290 Grousplje št. SI56 6100 0002 3988 447, referenca: SI00 2024 

 

PS: V kolikor vam ta termin ne ustreza nas kontaktirajte in vprašajte po ostalih možnostih :)Tečaj vodim Maruša Potokar prva licencirana Vibecodes učiteljica v Sloveniji in v tujini, sem tudi licencirana učiteljica Masaže 5-ih Kontinentov in Access Consciousness facilitatorica ( Barsov,.... ) 


 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

31. maj 2024

Ljubljana: Vibecodes Light uvodni seminar z Marušo Potokar

198 €

Datum in čas

od

do

31. maj 2024

31. maj 2024

15:00

19:00

Lokacija

Ljubljana

Ljubljana, Slovenia

Cena

198 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page