top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Word een gecertificeerd beoefenaar van "5 Continents Massage".

 

Duur van de opleiding: 2 dagen 

 

De beste massage ter wereld 

  

M5C heeft het vermogen om verschillende technieken van de wereld synergetisch te combineren, door massage, aromatherapie en energie te combineren.

Het is een globale energiebalansbehandeling waarmee je weer contact kunt maken met je bron en je levensenergie.

 

Het is een geweldige benadering om je leven en vitaliteit te verbeteren en weer in contact te komen met je lichaam.

 

Deze massage ontgift je lichaam, laat oude trauma's en herinneringen los en revitaliseert je lichaam. Het laat de energie van plezier en leven (libido) vrij stromen en laat je meer in het leven staan.

Het is ook een uitzonderlijke carrièremogelijkheid. Als trainee kun je een gecertificeerd docent worden en de kans krijgen om toekomstige trainees te trainen en er een lonende activiteit van te maken.

 

Wat is vijf continenten massage?

Het is een behandeling die de energie van reiki of magnetisme of toegang tot Bewustzijn combineert en verschillende soorten massage uit verschillende culturen en van verschillende oorsprong combineert (Lomi Lomi, Californisch, Zweeds, Tuina, Acupressuur, Ayurvedisch).

Er worden etherische oliepreparaten gebruikt die specifiek zijn voor de verschillende fasen. Het eerste preparaat is voor ontgifting. Het tweede is meer gericht op ontspanning, revitalisering en het stimuleren van het immuunsysteem.


Het is een therapeutische methode van magnetisme en reiki gecombineerd met een zeer sterke, langzame en diepe volledige lichaamsmassage, die de stroom van levensenergie direct in het lichaam mogelijk maakt. Het is een massageproces dat verbonden is met iemands innerlijke helende energie en universele energie, waarbij de vitale kracht (kundalini) zachtjes langs het lichaam en de ruggengraat wordt opgeheven om een grote hoeveelheid van deze kracht in het hart vrij te maken.

 

Dit biodynamische massageproces wekt de natuurlijke processen van zelfgenezing op door belastende emotionele herinneringen en gifstoffen los te laten.


 

Als psychotherapie voor het lichaam maakt het een volledig herstellende en initiërende ontwikkeling mogelijk, waarbij het lichaamsgeheugen wordt geopend, oude trauma's geleidelijk worden opgeruimd en de energie van plezier en leven (libido) vrij kan stromen. Het maakt geleidelijk het herstel mogelijk van een groot zelfvertrouwen en nieuwe vitaliteit, het herstel van het gevoel van eigenwaarde, een groot gevoel van vrede, levensvreugde en vooral de harmonisatie van emotionele lasten die onze energie blokkeren.De preparaten met heilige planten die in de Ayurveda worden gebruikt en de essentiële oliën in deze behandeling zijn evenredig gerangschikt volgens de criteria van de fasen.


Waarom is de Five Continents Massage de beste massage ter wereld?

 

De M5C-massage heeft het vermogen om verschillende technieken van de wereld te verenigen, door massage, aromatherapie en magnetische energie te combineren, dankzij de inherente energie die voortkomt uit de ontwikkeling en aanpak van de sequenties.

 

Met het oog van een valk, een tijger of een drakenklauw dompelt M5C ons onder in een Azië dat rijk is aan technieken zoals shiatsu en tuina, die energiemeridianen gebruiken om het lichaam meer in balans te brengen.

 

Voortbordurend op de technieken van de Hawaïaanse Lomi-Lomi massage, wat "unieke/maagdelijke massage" betekent, biedt de M5C ook levengevende "golf"-effecten die het hele lichaam overspoelen met rustgevende ontspanning. Van de Turkse massage die in de zeepbaden wordt aangeboden, pakken de experts de handen en voeten energiek en dynamisch vast met een zeer effectief en ontspannend effect. Ayurvedische aanrakingen en een reis door de chakra's brengen ons naar India, waar marmas en energiepunten hun ware plaats hebben in M5C.M5C, dat van nature geworteld is in de spierbasis en anatomische markeringen van het lichaam, lijkt op een Zweedse massage.


De kracht van M5C ligt in de combinatie van al deze technieken in het ritme en de energie van het hart, die hun effecten 1000 keer versterken. Zoals de liefde haar boodschap de wereld en de oneindigheid in draagt, delen wij onze passie voor de massage van de vijf continenten met onze handen en ons hart.


Leer meer over de effectieve behandelingen en massages die worden aangeboden door de 5 Continents Massage. 

 

Het is gericht op de algemene bevolking. 

 

De Five Continents Massage is een ongelooflijke mix van massages die je lichaam en je leven nieuw leven inblazen. 

 

 

De cursus is geschikt voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist voor de cursus. Leer alles en beheers de techniek tijdens de cursus. Korte video: https://www.youtube.com/watch?v=SziYGgFtBKM&t=39s

 

De Five Continents Massage brengt verfrissing en ontspanning voor zowel de masseur als de klant. Het is ook een geweldige zakelijke kans en een ongelooflijke oppepper voor je lichaam en je relaties.

 

De tweedaagse cursus maakt je een beoefenaar van de 5 Continenten Massage.

 

Prijs:

540 eur

Wat krijg je: 

- een procedurehandleiding in kleur 

- toegang tot de videoCursusrooster: 

17.10.2024 start om 10:30u - tot ongeveer 17u ( lunchpauze tussendoor op afspraak )

18.10.2024 start 9.30 uur - 17.00 uur (lunchpauze tussendoor in overleg)


Locatie. 


Andere cursusdata: www.marusapotokar.com/dogodki

Omdat het aantal plaatsen op de cursus beperkt is, nemen we je inschrijving voor de cursus pas in behandeling als je het cursusgeld of in ieder geval het inschrijfgeld hebt betaald. Het inschrijfgeld van € 250 betaal je bij inschrijving en het restant (nog eens € 290) kun je op de eerste cursusdag betalen.


PS: Als deze datum je niet uitkomt, neem dan contact met ons op en vraag naar andere opties :) De 2-daagse 5 Continents Massage cursus wordt gegeven door 5 Continents Massage, Vibecodes, Expanse Therapy, Access Bars docent Maruša Potokar. 

 

 Heading 1

Ključne besede

Heading 1

17. okt. 2024

NETHERLANDS: 2-day course 5 Continents Massage with Marusa Potokar

540€

Datum in čas

od

do

17. oktober 2024

18. oktober 2024

08:30

15:00

Lokacija

Overijssel, Netherlands

Cena

540€

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page