top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Access barsi so orodje, ki omogočajo drugačen način delovanja na tem planetu. Zelo dolgo je človek deloval iz gostote svojih misli, občutkov in čustev.

Neskončno vesolje nas nenehno obdaruje. Kaj bomo prejeli, določamo sami, in sicer na osnovi svoje pripravljenosti, da smo. Ko delujemo iz misli, občutkov in čustev, nismo, ampak določamo, odločamo, sodimo in zaključujemo, kaj lahko in kako bomo lahko prejeli.

Z mislimi, občutki in čustvi polariziramo enost, ustvarjamo ločenost in odrežemo svoje prejemanje. Prejemanje je ena od naših najveličastnejših sposobnosti in ena izmed stvari, ki jo živahnejše zavračamo kot karkoli drugega.Z zaganjanjembarsov se prične razprševati električni naboj polarnosti, ki je shranjen v vaših možganih.

Z barsi se telo uči prejemanja. Pravo prejemanje imamo takrat, ko je telesu dopuščeno, da ima izbiro o tem, česar se oklepate.

Vabljeni, da si izberete nekaj tako lahkotnega, ki ustvari spremembo po kateri nenehno povprašujete. Pa naj bodo to boljši partnerksi odnosi, več denarja, bolj kreativni, ....


 

​Kaj sploh so Access Bars®?

Access Barsi® so nežna tehnika s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu.

​Gre za 32 točk na glavi, katere aktiviramo z nežnimi dotiki rok. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, to pa aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

​ 

Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki smo jih shranili v kateremkoli življenju in nas zdaj omejujejo, da zavestno izbiramo in tako ustvarjamo svoje življenje na vseh področjih. Z izvajanjem Barsov raztapljamo  glavne blokade na vseh področjih našega življenja in telesa.​

 

Kaj vse lahko dosežmo z izvajanjem Barsov?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.

​Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

​ 

Cena: 240 EUR

Za troke do vključno 15. leta je delavnica brezplačna (v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice).

Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno.

Ponavljanje delavnice stane 120 eur.

 

Vsak udeleženec delavnice prejme priročnik na 63straneh, sheme točk, točne opise in slike točk in certifikat.

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

 

Po delavnici Postanete certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.


Zanima naju, koliko spremembe lahko imamo in kako srečni smo lahko? 

Več INFO ali prijave:

041 607-117

bostjanpotokar@gmail.com


Se veseliva srečanja z vami,

Delavnico vodiva Maruša in Boštjan Potokar

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

19. mar. 2022

Nova Gorica: Certificiran tečaj Access Bars®

240€

Datum in čas

od

do

19. marec 2022

19. marec 2022

07:00

13:00

Lokacija

Nova Gorica

Nova Gorica, Slovenia

Cena

240€

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page