top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Masaža petih kontinentov je neverjetna mešanica masaž, ki poživijo vaše telo in življenje. Je globalni energijski tretma, ki vas ponovno poveže z vašo življenjsko energijo.


Zakaj je Masaža 5-ih Kontinentov (v nadaljevanju: M5C)?


M5C ima zahvaljujoč lastni energiji, ki izhaja iz razvoja in pristopa njegovih zaporedij, na sinergičen način združiti več svetovnih tehnik, ki združujejo masažo, aromaterapijo in energijo magnetizma.

M5C nas potopi v Azijo, bogato s tehnikami, kot sta Shiatsu in Tuina, ki naredijo telo bolj uravnoteženo z energijskimi meridiani.

V nadaljevanju s tehnikami havajske Lomi-Lomi, kar pomeni "edinstvena / božanska masaža", M5C ponuja tudi "valovne" življenjske učinke, ki celo telo preplavijo z blagodejno sprostitvijo.

Od turške masaže, ki se ponuja v kopelih, z milom, strokovnjaki energično in dinamično oprimejo roke in noge z zelo učinkovitim in sproščujočim učinkom.

Ajurvedski dotiki in potovanje skozi čakre nas pripeljejo do Indije, kjer imajo marme in energetske točke svoje mesto v M5C.


Moč M5C je kombinacija vseh teh tehnik v ritmu in energiji srca, ki 1000-krat poveča učinke. 

S to masažo razstrupite svoje telo, ga aktivirate in poživite, opustite vse zataknjenosti in se odprete življenju.

Masaža petih celin prinaša osvežitev in sprostitev tako za maserja kot za stranko. Je tudi izjemna poslovna priložnost ter neverjetna spodbuda za vaše telo in vaše odnose.

Z dvodnevnim tečajem postanete praktik Masaža 5-ih Kontinentov.

Cena:

540 eur


Lokacija: Novo mesto


Ostali termini tečajev: 4.11.-5.11.2023 Ljubljana  | Tujina: 25.11. -26.11. 2023 Nizozemska


Ker je število mest na tečaju omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate kavcijo 200 € na TRR: Be FREE, Maruša Potokar s.p., Pod gozdom c. VI/5, 1290 Grousplje št. SI56 6100 0002 3988 447, referenca: SI00 2023 razliko (še 340 €) pa lahko poravnate na prvi dan tečaja.
2 dnevni tečaj Masaže 5-ih Kontinentov bom vodila Maruša Potokar  Licencirana učiteljica Federacije Masaže 5-ih Kontinentov in Vibecodes ter Access Consciousness facilitatorica Access Bars


Kdo sem? Teče že sedmo leto, ko me je pot peljala, da sem postala tako življenjska kot poslovna in osebna trenerka, certificirana facilitatorica, ki izvajam tečaje, delavnice in terapije tako v Sloveniji kot v tujini. Sem ustvarjalka spletnih dogodkov in dogodkov v živo na  temo: o odnosih, hvaležnosti, obilju, povečanju samozavesti in na splošno o dobrem počutju s seboj in s telesom.

Opolnomočam ljudi z orodji, da izberejo življenja z več radosti in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja.

Sem licencirana trenerka Masaže petih kontinentov,  Access Bars in Vibecodes metode zdravljenja, kjer se dotik povezuje s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in tako postati vodja svojega zasebnega in poslovnega življenja.

Stremim k temu, da omogočim ljudem, da z lahkoto ustvarjajo in manifestirajo življenje kakršnega bi želeli imeti. 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

28. okt. 2023

Novo mesto: 2 dnevni tečaj Masaža 5-ih Kontinentov z Marušo Potokar

540€

Datum in čas

od

do

28. oktober 2023

29. oktober 2023

07:30

16:00

Lokacija

Novo Mesto

8000 Novo Mesto, Slovenia

Cena

540€

Delavnice

Tečaj Masaže 5-ih kontinentov

 Fascilitator-ji

bottom of page