top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Kaj lahko izboljšate z Access Bars terapijo?

  • Okrepi se imunski sistem
  • Anksioznost in tesnoba, depresijo, panični napad, fobije,
  • nespečnost, utrujenost, denar, odnose, telesne bolečine in bolezni,
  • pomanjkanje energije, izgorelost, zdravje in prekomerno težo,
  • seks, stres, kreativnost, glavobol.

 

Kaj je Access Bars terapija?

 

Access Bars terapija je tehnika, kjer se z nežnimi dotiki aktivira 32 točk na glavi. Preko sprostitve elektromagnetne energije, se začnejo brisat vse misli, občutki, čustva, blokade, avtomatizmi, omejitve, ki nam onemogočajo, da bi se premaknili naprej na določenem področju življenja. Podobno, kot bi na računalniku pobrisali trdi disk.

Z dotikom se začnejo brisati omejitve na področjih: kreativnosti, odnosov, kontrole, zdravljenja, upanja, sanj, moči, staranja, zavedanja, žalosti, umirjenosti, denarja, komunikacije, prostora, časa, telesa, itd.

 

Barsi vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase. S terapijo se izbrišejo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v vašem umu in so povezane z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… in vas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

 

S prejemanjem Bars terapije omogočite, da dobite vso vesoljno energijo, kar se pogosto prikaže z več miru, lahkotnosti, radosti in obilja v vašem življenju.

 

Več zdravnikov, ki so strokovnjaki biološkega povratnega odziva, je poročalo o spremembah možganskega valovanja po prejemanja Bars terapije. Beta možgansko valovanje je že po nekaj minutah terapije prešlo v bolj sproščeno teta valovanje. V Accessu je že več let znano, da Barsi spremenijo električno funkcijo možganov.

 

Kaj lahko pričakujete po prejemanju Barsov?

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje.

 

 

Najbolj pogosti in takoj opazni učinki so: povečan občutek miru in lahkotnosti; manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile; bolj miren in globji spanec; vse, nad čemer ste se pred terapijo še vznemirjali, se vam po terapiji ne zdi več pomembno.

 

 

Na linku 'Priajvi se' se lahko prijavite na terapijo, lahko pa pokličete tudi na številko 040 276-227. Za kakršne koli informacije lahko tudi pišete na marusapotokar@gmail.com

 

 

 

Terapije izvajava Boštjan Potokar in Maruša Potokar

 

 

Nekaj o nama: Več let se že redno izobražujeva v tujini pri Access Consciousness in to s pridom uporabljava pri najinem delu in v vsakdanjem življenju. Izvajava vrsto različnih terapij in tretmajev, izvajava delavnice osebne rasti po Sloveniji in v drugih državah, opolnomočava ljudi do več sebe, do lažjega, lahkotnejšeka, ter bolj zdravega življenja.

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

9. mar. 2020

Novo mesto: Access Bars TERAPIJA

̶7̶0̶e̶u̶r̶ 50eur

Datum in čas

od

do

9. marec 2020

19. marec 2020

06:00

23:00

Lokacija

BE FREE

Glavni trg 24, 8000 Novo mesto, Slovenia

Cena

̶7̶0̶e̶u̶r̶ 50eur

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page