top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Korekcija vida je fizični proces, ki bo razkril, kako se zlahka spremeni, kjer ste ustvarili svoje življenje, odnose, denar, delo, zdravje in vaše telo, z vidika drugih ljudi, namesto po vaši izbiri.


Bi se radi naučili preprostega, a dinamičnega telesnega procesa pri Access Consciousness ™, ki vam bo pomagal naravno popraviti svoj vid?


Ta proces ne samo aktivira zdravilne energije v vaših očeh, ampak tudi črta prepričanja, ki jih imate o staranju in vidu, ter briše vaše presoje o tem, kaj lahko spremenite z očmi in vidom.
Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki nam pomaga pri različnih težavah z vidom. Z nežnim in preprostim dotikom se bomo lahko odprli videnju, vedenju in prenovitvi svojih oči in sposobnosti vida. Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, a smo se prilagajali okolici, jo posnemali in skozi življenje zavračali svoje potenciale, nabirali vedno več teže in fiksnih pogledov na življenje. Skozi proces bomo spontano osvobajali sebe, svoje telo in si dovolili zaživeti. Gre za proces na očeh, ki pa vpliva na vse v življenju, saj je vse povezano.

Ta naravni vizualni korekcijski proces vam lahko pomaga, da obrnete težave z očmi, poškodbe in simptome vseh vrst, ne glede na starost. Dobro deluje na sinusne težave in deluje tudi na živalih.


To je varen in lahek proces, ki ne spreminja samo dioptrije, temveč tudi popoln pogled na življenje.


Naučite se, kako začeti vključevati svoje telo v svoje odločitve. Naučite se poslušati, kaj vaše telo zahteva, in bodite pripravljeni biti presenečeni nad tem, kaj opazite in kaj vaše telo pravzaprav zahteva in si želi videti.


Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

Predpogojev ni.


Udeležba na seminarju je 70 evrov.


Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).


Delavnico bom vodila Maruša Potokar, facilitatorka telesnih procesov, BF, AFF, BPF, C.F.M.W.


Heading 1

Ključne besede

Heading 1

22. dec. 2019

Novo mesto: Korekcija vida z Marušo

Bi se radi naučili preprostega, a dinamičnega telesnega procesa, ki vam bo pomagal naravno popraviti svoj vid?

Datum in čas

od

do

22. december 2019

22. december 2019

16:00

19:00

Lokacija

BE FREE

Glavni trg 24, 8000 Novo mesto

Cena

Bi se radi naučili preprostega, a dinamičnega telesnega procesa, ki vam bo pomagal naravno popraviti svoj vid?

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page