top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Bi se radi naučili preprostega, a dinamičnega telesnega procesa pri Access Consciousness ™, ki vam bo pomagal naravno popraviti svoj vid?

 

Ta proces ne samo aktivira zdravilne energije v vaših očeh, ampak tudi črta prepričanja, ki jih imate o staranju in vidu, ter briše vaše presoje o tem, kaj lahko spremenite z očmi in vidom.

 

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi?

 

Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

 

Korekcija vida je fizični proces, ki bo razkril, kako se zlahka spremeni, kjer ste ustvarili svoje življenje, odnose, denar, delo, zdravje in vaše telo, z vidika drugih ljudi, namesto po vaši izbiri.

 

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki nam pomaga pri različnih težavah z vidom. Z nežnim in preprostim dotikom se bomo lahko odprli videnju, vedenju in prenovitvi svojih oči in sposobnosti vida. Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, a smo se prilagajali okolici, jo posnemali in skozi življenje zavračali svoje potenciale, nabirali vedno več teže in fiksnih pogledov na življenje. Skozi proces bomo spontano osvobajali sebe, svoje telo in si dovolili zaživeti. Gre za proces na očeh, ki pa vpliva na vse v življenju, saj je vse povezano.

 

Ta naravni vizualni korekcijski proces vam lahko pomaga, da obrnete težave z očmi, poškodbe in simptome vseh vrst, ne glede na starost. Dobro deluje na sinusne težave in deluje tudi na živalih.

 

Če ste utrujeni gledati v močno svetlobo, če so vaše oči utrujene od nenehnega gledanja v zaslon vašega računalnika ali telefona, je to pravi proces za vas.

 

To je varen in lahek proces, ki ne spreminja samo dioptrije, temveč tudi popoln pogled na življenje.

 

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

 

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

Predpogojev ni.

Udeležba na seminarju je 80 evrov.

 

Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).

 

Česa ne želite videti v svojem življenju? 

 

Kakšno želite, da je videti vaše življenje?

   


 

Delavnice bom vodila Access Consciousness certificirana facilitatorka Maruša Potokar

 
Heading 1

Ključne besede

Heading 1

10. mar. 2021

Novo mesto: Korekcija vida z Marušo

80€

Datum in čas

od

do

10. marec 2021

10. marec 2021

16:00

19:00

Lokacija

Novo mesto

8000 Novo mesto, Slovenia

Cena

80€

Delavnice

Delavnica s telesi

 Fascilitator-ji

Maruša Potokar

Slovenia

bottom of page