top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici


Kreacija z energijski vleki ' VERJEMI VASE... 

 

Ko imaš polno sebe, ko si ti TI, potem imaš VSE.

 

Hej čudoviti in čudovita ti,

 

Na kateri točki v svojem življenju si odnehal/-a, se predal/-a in predal/-a moč drugim, namesto čudoviti sebi, ki jo tako močno potrebuješ? 


Se znajdeš na točki, ko si nisi več dovolj? Ko ne najdeš več izhoda in se nenehno vrtiš v začaranem krogu?  Bodis v odnosu, denarju, družini, otrocih? 

 

Potem je tokratna kreacija idealna zate, tvojega partnerja, otroka, mamo, očeta, .... Za vse.

 

Dobrodošli v čudovito kreacijo. Kreacijo s katero vas popeljem in ponovno naučim VERJETI VASE. In začeti dan polni energije, sveži, lahkotni in tam ostati. 

 

10 dnevna kreacija energijskih vlekov je namenjena prav tebi, če si:

 

-preobremenjena

-daješ prednost drugim

-imaš nizko samopodobo

-želiš izstopiti iz kroga ujetosti, drame in traume

-zaživeti ves svoj potencial

-zadihati s polnimi pljuči

-imeti radosten odnos s svojimi

-blesteti

-zasijati

-se imeti rada

-biti hvaležna

-biti prisotna v vsakem trenutku,....

 

Z redno uporabo energijskih vlekov začnete prejemati in dostopati do vsega kar si zaželite.

 

Vprašaš in prejmeš. Kako? To se naučimo na tej kreaciji z menoj.

 

Vse skupaj bo potekalo v Facebook zaprti skupini. Ob 9. uri zjutraj. Posnetki ostanejo vam in jih lahko preposlušate kadarkoli želite.

 

Z vami bom delila različne negovalne in energijske vaje, ki vam bodo v velik prispevek. Tako vam, kot vašemu telesu. Za umirjenost telesa in duha.

 

In namen vsega skupaj je ta, da smo lahko ogromen doprinos vsem zato vas povabim, da podelite ta dogodek med vse svoje znance, ki so trenutno v kaotičnih situacijah, naj se dotakne vseh, tudi tistih, ki si izbirajo prejeti še več.

 

Ni omejitev. Srečanja so  primerna za vse. In ni potrebe po nobenih predhodnih znanjih.

 

Prispevek v vas: 65 eur 

 

Spremljajte nas na www.marusapotokar. com oz. nas kontaktirajte in z veseljem vam podelim vse razpoložljive datume in kraje delavnic.


Energijske vleke vodim Maruša Potokar, kjer se že več kot 7 let izpopolnjujem na različnih področjih življenja, odvodila že preko 1000 delavnic in bila prispevek ogromno ljudem tako v Sloveniji kot v tujini. 

 

Teče že sedmo leto, ko me je pot peljala, da sem postala tako življenjska kot poslovna in osebna trenerka, certificirana facilitatorica, ki izvajam tečaje, delavnice in terapije tako v Sloveniji kot v tujini. Sem ustvarjalka programov preko spleta in v živo na  temo: o odnosih, hvaležnosti, obilju, povečanju samozavesti in na splošno o dobrem počutju s seboj in s telesom.

Opolnomočam vas z orodji, da izberete življenja z več radosti, da ste prisotnost, zavedanje in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja.

Sem licencirana trenerka masaže petih kontinentov,  Access Bars in Vibecodes metode zdravljenja, kjer se dotik povezuje s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in tako postati vodja našega zasebnega in poslovnega življenja.

Moja vizija je omogočiti ljudem, da z lahkoto ustvarjajo in manifestirajo življenje kakršnega bi želeli imeti. Ob tem ljudje izkusijo radost prisotnosti in celovitosti s telesom in umom.

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. dec. 2023

Online: 10 dnevni energijski vleki Verjemi vase z Marušo Potokar

65 €

Datum in čas

od

do

1. december 2023

14. december 2023

08:00

08:20

Lokacija

Online event

Cena

65 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page