top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Vsak ključ je ustvarjen tako, da vam omogoča več prostora, da se priključite na avtocesto do več zavedanja. Vaše življenje bo še vedno teklo naprej, ampak zdaj boste imeli več svobode in možnosti za obvladovanje česarkoli, kar se bo pojavilo na vaši poti.


Prva stvar, ki jo boste spoznali iz teh desetih ključev, je, da je vse izbira. 


Z njimi in celotnim Access Consciousnessom želimo razširiti vaše zavedanje, da boste spoznali, da imate vedno na voljo še druge izbire, za katere morda niste nikoli pomislili, da so mogoče.


V nadaljevanju je na kratko predstavljenih nekaj od desetih ključev, ki vam lahko spremenijo življenje.

 

3. ključ – Brez oblike, brez strukture, brez pomembnosti

Vse, kar v svojem življenju naredite za pomembno, začne nadzirati vaše življenje. Za ustvarjanje nečesa, za kar ste se odločili, da je pomembno, porabljate ogromne količine energije. Celotno svoje življenje podredite temu, da vam bo to uspelo ustvariti ali ohraniti.

 

Ko smo bili otroci, nismo ničemur dajali takšne pomembnosti. Pomembnost ni nekaj, kar bi si naravno izbirali. Če nekoga naredite pomembnega, si vas ta lasti.

 

Brez oblike, strukture in pomembnosti pomeni, da ne morete biti z ničimer omejeni. To, kar naredite pomembno, postane omejitev. To je samo vaše stališče.

Nič nima oblike, strukture in pomembnosti. Če boste vse dojemali tako, je vsaka sprememba lahka.

 

Si sam ustvarjalec svoje resničnosti in prav vse, kar se ti dogaja v življenju, si izbral sam. 


To pomeni, da lahko izbereš tudi še veliko drugega, kar je lahko mnogo več kot to, kar trenutno živiš. Na voljo nam je neskončen menu izbir, ki jih nikoli ne izbiramo, ker niti ne vemo, da lahko.Ti klici nas bodo popeljali na pot zelo drugačnega funkcioniranja v tej resničnosti. 


Kaj je če vse izbira in kaj če je ta izbira lahko preprosta in lahkotna? Prav tako sprememba?


Katere napake se ne upaš narediti, in če bi jo naredil, bi spremenila vse tvoje resničnosti?Vsak ključ je ustvarjen tako, da vam omogoča več prostora, da se priključite na avtocesto do več zavedanja.Vaše življenje bo še vedno teklo naprej, ampak sedaj boste imeli več svobode in možnosti za obvladovanje česarkoli, kar se vam bo pojavilo na poti.


Cena 5 delnih klicev je 77 eur

Cena posameznega klica pa 35 eur 


Delavnico vodim Maruša Potokar.


Maruša Potokar je raziskovalka in kreatorka življenja onkraj vsega je coach, voditeljica delavnic in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. V preteklem letu je bila na več kot 10-ih mednarodnih večdnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness. Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. maj 2022

Online: 10 ključev do popolne svobode 5 delni knjižni klub z Marušo

Datum in čas

od

do

1. maj 2022

5. maj 2022

08:00

08:00

Lokacija

Online

Cena

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page