top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

KAJ PA, ČE JE PREJEMANJE DEJANSKO OBDAROVANJE? 

 

14 dnevni energijski vleki prejemanja in obdarovanja z Marušo 

 

Rekla bi, da bi velika večina izmed  vas resnično rada prispevala drugim – kakorkoli že to izgleda za vas. 

 

Vem, da. Mene neverjetno veseli, ko ljudje prejmejo od mene. To je eno največjih daril, ki mi jih lahko nekdo da...resnično.   Danes se zavedam tudi to, kakšen neverjeten prispevek sem lahko tudi sama, ko prejmem — pa naj prejmem  od osebe, živali, vesolja ali ... zavesti.   Resnično je sočasno obdarovanje in prejemanje eden najbolj veličastnih čarobnih tokov v vesolju.   Kakšen prispevek bi bili pripravljeni prejeti danes? 

In v tem prejemanju samo BITI? 

 

Dobrodošli na potovanje v čudovito kreacijo. Kreacijo s katero vas popeljem in naučim privabljati v vaša življena prav tisto, kar vam bo dalo lahkotnost, radost in obilje.


Poglejmo npr. na praznični čas.  Pogosto ga imenujemo tudi čas obdarovanj. Učili so nas, da je dajanje boljše od prejemanja in posledica tega je, da nas mnogi ženejo k nenehnemu dajanju in žrtvovanju. Življenje postane ena velika obveznost in delo, kar drugi zahtevajo od nas in pogosto končamo v popolni izčrpanosti, izgorelosti in na konec koncev zamerimo vsem in vsakomur.   Kdaj ste si nazadnje dovolili resnično prejemati? 

Kdaj ste se nazadnje resnično ponegovali in poskrbeli zase?  Na tem planetu se ne prejema. Delati, delati, delati, da bi se prepričali, da vam ni treba prejemati, je način, kako večina ljudi živi svoje življenje. To se mora spremeniti. Morate biti pripravljeni prejeti, če želite imeti življenje, ki si ga resnično želite.”   

In z uporabo energijskih vlekov začnete dostopati do svoje potence in moči ter zmožnosti biti in prejeti dostop in jasnost do zavedanja vsega in vsakogar. Začnete imeti življenje, ki si ga resnično želite. 

 

 

 

Vse skupaj bo potekalo v Facebook zaprti skupini. Ob 9. uri zvečer. Posnetki ostanejo vam in jih lahko preposlušate kadarkoli želite. In vedno delujejo. 

 


 

Ni omejitev. Srečanja so  primerna za vse. In ni potrebe po nobenih predhodnih znanjih.


Prispevek: 60 eur. Spremljajte nas na www.befree.space oz nas kontaktirajte in z veseljem vam podelim vse razpoložljive datume in kraje delavnic.

 

Energijske vleke vodim Maruša Potokar Access Consciousness Certificirana facilitatorica

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. feb. 2023

Online: 14 dnevni energijski vleki z Marušo

60 €

Datum in čas

od

do

1. februar 2023

14. februar 2023

08:00

08:20

Lokacija

online

Cena

60 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page