top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Na svoji poti se zlahka počutimo izgubljene ali zmedene, zato včasih potrebujemo znak od zgoraj, da bo vse v redu.

 

Pravijo, da nam vesolje z razlogom krije hrbet, saj nam vedno pošilja koristna sporočila, da bi nam pomagalo na naši poti.

 

Ključ do prejemanja teh sporočil je izurjena intuicija ali psihična sposobnost. Naj se sliši še tako zastrašujoče, je postopek pravzaprav zelo preprost, treba ga je le dosledno izvajati.

 

V tem 21 dnevnem spletnem dogodku želim z vami spregovoriti o tem, kako lahko vesolje prosite za znamenje in kako spoznati, da ste ga prejeli.

 

Dotakniti se želim tudi tega, kako preseči znamenja in začutiti bolj subtilna sporočila, ki jih vedno prejemate ... tudi če se tega še ne zavedate. Zato se lotimo tega!

 

Vesolje nas vedno vodi in komunicira z nami, vendar je včasih težko razvozlati sporočila. Konec koncev, če niste prosili za določeno znamenje, kako lahko veste, kaj pomenijo znaki, ki jih vidite?

 

Ne glede na to, ali povsod, kamor greste, še naprej vidite 1111, metulja na svojem vrtu ali slišite določeno pesem na radiu ali drugo znamenje, se morda sprašujete: "Ali je to le naključje ali nekaj pomeni?"

 

Za vas sem pripravila 21 dnevno podporno druženje v zaprti Facebbok skupini, kjer bom z vami delila sporočilca Vesolja z razlago in usmeritvami. 


Vsak dan. Vseh 21 dni. 


 

Vse skupaj bo potekalo v Facebook zaprti skupini in tudi v kolikor ne boste prisotni ob uri boste vse objave lahko pogledali za nazaj. 

 

Z vami bom delila tudi različne negovalne vaje, ki vam bodo v velik prispevek. Tako vam, kot vašemu telesu. Za umirjenost telesa in duha in privabljanje želenega. In da boste tudi lažje doumeli sporočila, ki nas bodo podprla za tisti dan. 

 

In namen vsega skupaj je ta, da smo lahko ogromen doprinos vsem zato vas povabim, da podelite ta dogodek med vse svoje znance, ki so trenutno v kaotičnih situacijah, naj se dotakne vseh, tudi tistih, ki si izbirajo prejeti še več.

 

Ni omejitev. Srečanja so  primerna za vse. In ni potrebe po nobenih predhodnih znanjih.

 

Prispevek v vas: 

49 eur


KAJ PREJMETE:

  • DOSTOP DO ZAPRTE SKUPINE FACEBOOK
  • MOJA PODPORA VSEH 21 DNI
  • DNEVNO RAZLAGO SPOROČILC VESOLJA 
  • 21 e-KARTIC PODPORNIH SPOROČILC VESOLJA 

 

Spremljajte nas na www.marusapotokar. com oz. nas kontaktirajte in z veseljem vam podelim vse razpoložljive datume in kraje delavnic.


21 dnevno druženje vodim Maruša Potokar, kjer se že več kot 7 let izpopolnjujem na različnih področjih življenja, odvodila že preko 1000 delavnic in bila prispevek ogromno ljudem tako v Sloveniji kot v tujini, ki so resnično naredili spremembo. 

 

Teče že sedmo leto, ko me je pot peljala, da sem postala tako življenjska kot poslovna in osebna trenerka, certificirana facilitatorica, ki izvajam tečaje, delavnice in terapije tako v Sloveniji kot v tujini. Sem ustvarjalka programov preko spleta in v živo na  temo: o odnosih, hvaležnosti, obilju, povečanju samozavesti in na splošno o dobrem počutju s seboj in s telesom.

Opolnomočam vas z orodji, da izberete življenja z več radosti, da ste prisotnost, zavedanje in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja.

Sem licencirana trenerka masaže petih kontinentov,  Access Bars in Vibecodes metode zdravljenja, kjer se dotik povezuje s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in tako postati vodja našega zasebnega in poslovnega življenja.

Moja vizija je omogočiti ljudem, da z lahkoto ustvarjajo in manifestirajo življenje kakršnega bi želeli imeti. Ob tem ljudje izkusijo radost prisotnosti in celovitosti s telesom in umom.

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

10. jun. 2024

Online: 21 dni Sporočila vesolja za obilje, zdravje, denar, uspeh,....

49 €

Datum in čas

od

do

10. junij 2024

30. junij 2024

07:00

07:20

Lokacija

Online event

Cena

49 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page