top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

"Naredi to knjigo 100 x in imel boš 100 milijonov." - Gary Douglas


Kako postati denar v 3 delih - 20.10.,25.10.,30.10.2020 - možnost izbire tudi posameznega klica. 

 

Če želimo nekaj imeti, moramo to postati. Če vidite denar kjerkoli drugje, kot znotraj sebe, ga nikoli ne boste mogli imeti v celoti. (citat iz knjige Kako postati denar).

 

Knjiga Kako postati denar, avtorja Garyja Douglasa (ustanovitelj Access Consciousness) vsebuje 13 vprašanj, s katerimi začnete odkrivati nore in omejujoče poglede, ki jih imate glede denarja in s katerimi ustvarjate svojo finančno resničnost.

 

Ko začnemo spreminjati svoj odnos do denarja, ko ga ne vidimo več ločenega od sebe, ampak nekaj, kar je enako nam, lahko začnemo denar prejemati z večjo lahkoto, svoje življenje pa ustvarjati na drugačnem, kvalitetnejšem nivoju.

 

Ko začnemo spreminjati odnos do ene stvari, se začne spreminjati tudi naš odnos do vsega ostalega. Ko spremenimo odnos do denarja, se nam začne spreminjati celo življenje.

 

Vsako vprašanje spremlja poglavje, kjer se avtor globlje spusti v razlago pogledov, ki jih imamo o denarju in kako jih nevtralizirati. Knjiga je polna priročnih orodij, ki nam omogočajo, da začnemo takoj spreminjati svojo finančno situacijo.


Družili se bomo 3x po 1 uro in se potopili v globino delovnega zvezka. Imeli boste možnost tudi postavljanja vprašanj. 


Delovni zvezek ni pogoj za naša druženja. Lahko pa ga kupite po ceni 25,00 eur + ptt. 


Kako postati denar v 3 delih - 20.10.,25.10.,30.10.2020 - možnost izbire tudi posameznega klica. Cena posameznega klica je 35 eur. Javite ob prijavi. 


In koliko lahkotnosti imate lahko s tem, da povabite še svoje prijatelje, prijateljice, znance, sorodnike, da sodelujejo v izzivu. 

 

 

Online zoom bom vodila Maruša Potokar, Access Consciousness facilitatorka Barsov, Facelifta, telesnih procesov,CFMW in SOP.

 

Komaj čakam, da se odpremo prejemanju denarja, prihodkov, obilja,..... 


Se že veselim. 

 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

25. okt. 2020

Online: 3 online druženja NOVA finančna resničnost 2.del

€70

Datum in čas

od

do

25. oktober 2020

26. oktober 2020

19:00

20:00

Lokacija

Online

Cena

€70

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page