top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

V začetku julija prihajata v Slovenijo Oly Geneva in Bori Komáromi v četrtek 1.6.2023 ob 19. uri pa bosta za vse željne novega znanja na brezplačnem zoomu podelila kaj VibeCodes je, za koga vse je seminar namenjen in komu vse lahko doprineste.

 

Gre za nekaj popolno novega in svežega prvič v Sloveniji. 

 

Kdo je Olivier Honsperger? 

Olivier je v 25 letih vodil na stotine delavnic in konferenc o osebnem razvoju in coachingu, zlasti kvantnem coachingu.

 

Leta 2000 (do leta 2020) je ustanovil svoj terapevtski center za strokovno usposabljanje na področju terapevtske oskrbe, ki ga je odobrila zdravstvena zavarovalnica (Švica) in omogoča priznavanje terapevtov pri zdravstvenih zavarovalnicah.

 

Je avtor 7 knjig s področja osebnega razvoja in soustanovitelj inštituta "Impossible c'est pas possible" v Ženevi, ki razvija nevrokvantne programe in je specializiran tudi za obilje.

O njegovem delu in spremljevalnih programih so poročali številni mediji, med drugim je švicarska televizija v najboljšem terminu predvajala oddajo, v kateri je spremljala njegov uspeh in uspeh njegovih učencev po njegovem usposabljanju.

Generalni direktor družbe M5C Experience Holding SA, ki združuje različna podjetja, ki jih je ustanovil na področju terapevtske nege,ustanovitelj Masaže 5-ih Kontinentov,  laboratorija (Aromalchimie) in distribucije vrste izdelkov na osnovi eteričnih olj.

 

Olivier Honsperger je odličen primer obilja, sam sebe opredeljuje kot hiperaktivnega-kreativnega in ima voljo, da v tej novi metodi Vibecodes razkrije ključe, kaj mu je omogočilo zgraditi vse ustvarjeno in kako uspeti kljub trenutnim napetim geopolitičnim razmeram.

 

Bori Komaromi

 Bori je po študiju menedžmenta in financ delala kot vodja projektov, preden je postala mati treh čudovitih hčera, ustanovila pa je tudi center KreAktiVita v središču Budimpešte, specializiran za dejavnosti dobrega počutja in osebnega razvoja.


Osem let je bila življenjska in poslovna trenerka, hipnoterapevtka RTT in certificirana moderatorka, ki je pripravila tečaje in delavnice po vsem svetu, od Mehike do Tajske, v angleščini, francoščini, španščini in madžarščini. Ustvarjalka spletnih motivacijskih programov o obilju in povečanju samozavesti.


Ponuja orodja za izbiro življenja z več radosti, za hedonizem, prisotnost, zavest in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja. Tečaji in delavnice so prevedeni v 8 do 12 jezikov z mednarodnimi udeleženci, ki pomagajo ustvarjati globalno skupnost.

Trenerka masaže petih celin, terapije ekspanzije in de-armiranja ter soustvarjalka Vibekod povezuje dotik s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in postali vodja našega zasebnega in poslovnega življenja.


Njena vizija je omogočiti ljudem, da z lahkoto ustvarijo in manifestirajo svoje sanjsko življenje ter ob tem izkusijo radost prisotnosti in celovitosti s telesom in umom.


Klic bo prevajan tudi v slovenski jezik.


Z veseljem vas tudi obveščamo, da bo revolucionarno prvič v Sloveniji potekal 2 dnevni seminar za učitelje na Bledu v terminu od 8.7.-9.7.2023. Vse informacije prejmete preko maila marusapotokar@gmail.com


 

Maruša Potokar 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. jun. 2023

Online: Brezplačni zoom VibeCodes z Olivierjem Honsperger in Bori Komaromi

0€

Datum in čas

od

do

1. junij 2023

1. junij 2023

17:00

17:30

Lokacija

online

Cena

0€

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page