top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Eterična olja za vsak dom / moč narave   Želite uporabljati eterična olja? Potem jih je nujno tudi znati uporabljati. Eterična olja niso nedolžne »dišeče kapljice«, temveč mogočni »koncentrat« rastline.


O čem se bomo pogovarjali?

   – Kaj so eterična olja in kako jih pridobivamo; – kakšna je pravilna in predvsem varna uporaba; – kako si s pomočjo eteričnih olj lahko pripravimo preproste domače pripravke iz naravnih sestavin brez dodanih umetnih spojin in kemikalij


Ali lahko pijemo eterično olje origana? Je modro mazati dojenčka z eteričnim oljem timijana? Ali je eterično olje melise primerno zdravilo za herpes? Bi dodali eterično olje cimeta v darilno dišečo sol za kopanje? Ali pa bergamotko v mazilo za ustnice?

Na predavanju vas bomo seznanili s temeljnimi znanji o eteričnih oljih, ki vam bodo koristila v mnogih situacijah. Izvedeli boste, kaj sploh so eterična olja in kako izbor eteričnih olj varno in učinkovito vključiti v svoj vsakdan: kozmetično nego, zdravljenje, odišavljanje, regulacijo čustvenih stanj, čiščenje doma, nego hišnih ljubljenčkov in podobno.

 

z vami bova Maruša Potokar in Urška Gliha Škrjanec 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

20. jul. 2020

Online Brezplačno predavanje o eteričnih oljih

€0

Datum in čas

od

do

20. julij 2020

20. julij 2020

18:30

19:15

Lokacija

Online

Cena

€0

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page