top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Dobrodošli na Pogovor z Marušo Potokar certificirano facilitatorico Access Consciousness, seminarja Barsov, naprednih seminarjev Temeljev in nenehno raziskovalko  lahkotnega življenja. 

 

In tokratni pogovor bo potekal o tem, kako biti srečni in tam ostati :)  

  

Na brezplačni predstavitvi pa boste prejeli kanček vpogleda kaj vse lahko spremenite in prejmete z Barsi.

 

Vaše življenje je izjemno darilo. Ali ni že napočil čas, da bi imeli več prostora za uživanje?

 

Kaj pa, če je namen življenja zabava? In kaj lahko to druženje prispeva vam?

 


Na brezplačni predstavitvi bom predstavila  Access Consciousness in Access Bars®Na predstavitveno delavnico ste vabljeni vsi, ki si želite slišati kaj več o načinih in tehnikah, s katerimi lahko na popolnoma lahkoten način spremenite vse, popolnoma vse, kar vas v ovira in omejuje. Na primer:

- pri doseganju zastavljenih ciljev

- pri doseganju več lahkotnosti v življenju (da ne bi šlo vse tako na težko)

- pri doseganju zdravja (večja odpornost, manj ali celo nič bolezni)

- da bi se bolje spoznali

- da bi se lažje povezovali: s svojim teleson, z naravo in planetom zemlja, z drugimi bitji vključno z ljudmi

- itd


Posledica uporabe teh orodij vodi v več sreče, zdravja, radosti, boljših odnosov, bolj polno življenje, več zavedanja, prisotnost in jasnost z vsem v vsakem trenutku ...


Vsi, ki bi želeli bolj lahkotno in radostno stopiti v naprej v življenje. Vsi, ki ste pripravljeni nekaj narediti za to, da bo v Vašem življenju manj strahu, stresa, jeze, ljubosumja, glavobolov... in več zdravja, več odnosov, več sreče, več jasnosti... 

 

Na delavnici boste prejeli preprosta orodja, s katerimi lahko ob redni uporabi popolnoma spremenite svoje življenje in svet okoli vas.

 

Na delavnici bo možno aktivno sodelovati in postavljati vprašanja.


Nekaj o Barsih:

 

Access Bars®

so nežna modaliteta, ki se izvaja z rokami in jo je v zgodnjih 1990 predstavil Gary Douglas. Sestavlja jo 32 snopov energije, ki tečejo skozi in okrog vaše glave. Ti snopi se povežejo na specifičnih "bars točkah" in so povezani z različnimi področji in vidiki življenja. Med Access bars seanso se praktik nežno dotakne teh točk, da bi sprostil elektromagnetni naboj vseh misli, idej, drž, odločitev in prepričanj, ki so vas morda omejevali na določenih področjih življenja.

Področja, na katera delujejo Barsi: hvaležnost, mir in umirjenost, prijaznost, kreativnost, kontrola, zavedanje, denar, komunikacija, čas, prostor, zdravljenje, upanje, sanje, forma, struktura,....

Danes Access Bars® izvajajo v več kot 170 državah po vsem svetu, izvajajo jih družine, šole, podjetja, športniki, zaporniki, psihologi, umetniki, zdravniki in mnogi drugi. Uporabljajo jih kot močno in pragmatično orodje.

 

Kako delujejo Access Bars?

Predstavljajte si, da bi nekdo lahko pritisnil na gumb in utišal ta glas v vaši glavi, ki vam pravi, da niste dovolj dobri ali da ne morete doseči tistega, o čemer sanjate. Katerekoli omejitve, ki jih ustvarjate v svojih življenjih, so povezane z vašimi mislimi, idejami, držami, odločitvami in prepričanji o tem. Lahen dotik bars točk in že začnete čistiti tisto, kar je zaklenjeno, kar vam preprečuje verjeti, da lahko imate življenje, za katero ste vedno vedeli, da je mogoče.

Ena od komponent, ki spreminja življenje in se dogodi naravno z vsako Access bars seanso, je element prejemanja. Kako pogosto se zgolj sprostimo, znižamo prepreke in dopustimo drugi osebi, da nam resnično podarja? Učenje prejemanja je ključ do tega, da povabite več tega, po čemer v svojem življenju sprašujete. Access bars facilitira prejemanje, drugače kot katerakoli modaliteta v tej resničnosti.

 

Ne obstaja prava ali napačna pot. Najboljši način, da izveste, kakšna bo Access bars seansa za vas, je, da jo poskusite sami!
Kaj je še mogoče in kako je lahko še boljše kot to?

 

 


To je pol urna uvodna delavnica, kjer pogledamo kaj so Access Bars in kaj vse lahko dosežemo z redno uporabo orodij. Certificirana delavnica Access Bars, kjer se naučimo Access orodij in izvajanja točk na glavi pa bo potekala v:

- na Škofljici, 5.11. 2022 v Centru Rubin TUKAJ


Pogovor bo vodila Maja Mesič Štrubelj - Center Rubin | super motivatorka, govornica, navdih ogromno ljudemSe veseliva srečanja z vami.


Maruša in Maja 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

21. okt. 2022

Online: Pogovor z Marušo Potokar Access Consciousness facilitatorico barsov in temeljev

0€

Datum in čas

od

do

21. oktober 2022

21. oktober 2022

17:00

17:30

Lokacija

Online

Cena

0€

Delavnice

Predstavitev Access Consciousness in Access Bars

 Fascilitator-ji

Maruša Potokar

Slovenia

bottom of page