top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Se zavedate, da so vaše zmogljivosti z energijo edinstvene? 

 

Ali veste, da je način, kako odmevate s svetom, fantastičen, fenomenalen in absolutno darilo?  

 

Ste pripravljeni začeti prispevati svojo edinstvenost vsem okoli vas? 

 

Kaj pa če MI, ki zvočno vibriramo kot mi, ustvarimo energijsko simfonijo možnosti, ki spremeni planet? ~ Dr Dain Heer 

 

Kaj je simfonija možnosti terapija?  

 

Simfonija možnosti tretma govorijo o energijskem opolnomočenju in spremembi in lahko vas povabijo, da se odprete življenju svojega življenja na povsem drugačen način. Vsak človek ima edinstveno sposobnost sprejemanja in dajanja energije, simfonija možnosti tretma pa vam omogoča, da začnete dinamično dostopati do tistega, kar je resnično in mogoče za vas in vaše telo - izven vsega, kar ste v tej resničnosti kupili kot resnično. Tretmaji Simfonija možnosti temeljijo na orodjih Access Consciousness® in na področju energetske preobrazbe, ki ga je ustvaril dr. Dain Heer, soustvarjalec Access Consciousness®  Vsaka terapija vas bo povabila k drugačni možnosti, izven omejitev, za katere ste se odločili, sklenili in o katerih ste bili povedani, so resnični.  Kaj bi najraje spremenili v svojem življenju?  Kaj bi se spremenilo, če bi vedeli, da na noben način ne bi bili zlomljeni, zjebani, slabi ali narobe za VSE?  Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi si dovolili prejemati prispevek od VSEH?  


 Kako bi bilo vaše življenje drugačno, če bi bili pripravljeni vedno izbrati prijaznost ... ZA VAS? Resnično, zdaj je čas za nekaj drugačnega na svetu.  Ali ste pripravljeni, da bi zahtevali, da ste del revolucije prijaznosti, in začeli izbirati več prijaznosti do vas na vseh področjih svojega življenja?  Ste pripravljeni biti vodja svojega življenja in navdih drugim, da ustvarite svet, v katerem vlada dobrota in presoja zastarela?  


 Trajanje terapije 20 min = 20 eur. 


Za pokušino Simfonije možnosti vas vabim k ogledu tega kratkega videa dr. Daina Heerja tukajTerapijo Simfonija možnosti izvajam Maruša Potokar ( BF,AFF,BPF,CFWM,SOP)

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

13. mar. 2020

Online: TERAPIJA Simfonija možnosti (SOP) z Marušo

̶100̶e̶u̶r̶ 20eur

Datum in čas

od

do

13. marec 2020

31. marec 2020

16:00

21:37

Lokacija

BE FREE

Glavni trg 24, 8000 Novo mesto, Slovenia

Cena

̶100̶e̶u̶r̶ 20eur

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page