top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Večerni spletni klic na temo Želje, izbire, kreacije in lahkotnosti 

 

Dobrodošli na klic, kjer se bomo poglobili v odkreacijo definicij želje, izbire, kreacije in lahkotnosti. 

 

Vsak ima želje. Tudi vi. Si jih dovolite priznati? Ste jih že pozabili? Katera je bila vaša največja želja v otroštvu? Koliko od vas ste si prenehali želeti, ker ste obupali nad tem? 

 

Kako raziskovati nove možnosti skupaj z njimi? Kako priti do tega, da se vam izpolnijo želje? In kako v to vključiti še izbiro, kreacijo in lahkotnost?

 

Ko začnete gledati na izbiro, ki jo boste izbrali, jo boste začeli videti kot drugačno možnost v življenju, za katero ste vedeli, da obstaja. 

 

Ni treba več, da je vaše življenje omejeno. Ni treba, da gre za ponovno ustvarjanje iste stare stvari. Da se vrtite v začaranem krogu. Lahko se začnete zavedati, kakšno bi dejansko želeli, da bi bilo vaše življenje in na tem klicu boste prejeli orodja, ki vam omogočajo, da ga izberete in ustvarite. Vaša izbira lahko spremeni vse. Ste pripravljeni začeti svojo pot in živeti ter zaživeti življenje, ki si ga resnično želite? Ste pripravljeni dejansko živeti in se vprašati, kaj je še mogoče?

 

Vsepovsod, kjer ste obstali, se predali, nehali ustvarjati in kreirati.... ste pripravljeni prejeti svoje orodje, ki vam bo totalno spremenilo vaše življenje in pogled na to? 

  

Tik pred koncem leta 2020 je morda čas, da se poslovite od vsega balasta, kjer ste npr. prednost dajali drugim, nase pozabili in prenehali sanjati. 

 

Vstopite v leto 2021 lažji, z praznimi "nahrbtniki" navlake in omejitev, ter ga bodite voljni napolniti z lahkotnostjo in radostjo. 

 

Na klicu bodite voljni postaviti tudi vprašanja, saj bodo prispevek vam in ostalim udeležencem na klicu. 

 

Prekrasen pozdrav in se veseliva srečanja, 

 

Maruša in Boštjan Potokar
 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

30. dec. 2020

Online: Želja, izbira, kreacija in lahkotnost spletni klic

30€

Datum in čas

od

do

30. december 2020

30. december 2020

20:00

21:00

Lokacija

Online

Cena

30€

Delavnice

Večerna delavnica (1-3ure)

 Fascilitator-ji

Boštjan Potokar

Slovenia

Maruša Potokar

Slovenia

Moje priljubljeno Access Consciousness orodje

Komu to pripada?

Access Consciousness

bottom of page