top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Energijski vleki so nedvomno najmočnejše orodje, ki ga lahko uporabite za premagovanje ovir in približevanje življenja, ki si ga želite.Kaj so energijski vleki - angl. energy pull-i? "   Energijski vleki so vaja, podobna vodenim meditacijam. Energisjki vleki vas naučijo delati z vesoljem in prav tako se naučijo premikati energijo skozi vesolje na različne načine, da prerazporedijo molekule, da vam prinesejo tisto, kar si želite.


Po letih raziskovanj različnih modalitet sem spoznala, da je jezik energija, ki vam odpre vsa vrata do vseh stvari.   Jezik energije je tisto, kar morate razumeti, da ustvarite življenje, ki si ga želite. Ko nekoga srečate, takoj zaznate njegovo energijo. Energija, ki jo zaznate z njimi, ustvarja več vtisa kot začetni pogovor, v katerega ste vpleteni.

 

Kako se vam lahko izpolnijo vse tiste želje, ki si jih želite? Imeti odnos, spoznati partnerja, imeti več denarja, luksuz, nov avto, bi želeli potovati, imeti novo hišo, stanovanje, itd ... Vse to raziščemo skupaj na energijskih vlekih, ki bodo potekali od 23.11.2020 -27.11.2020 ob 21h., 5 dni. In kako se pogovarjati z molekulami vesolja, da vam prinesejo tisto, kar zahtevate.

 

Meni je vlečenje energije prineslo vse, kar sem si zaželela. Skoraj vse moje sanje so se uresničile v zelo kratkem času. Prav tako se mi je v zelo kratkem času tudi dvignil mesečni prihodek.    

 

Moja želja po spremembi sveta se izpolnjuje vsak dan ter ljudem dati orodja za ustvarjanje prihodnosti, ki si jo želijo. 

 

Kaj pravite? Je zdaj čas, da vstopite na svoj vlak želja? 


Lahko si izberete tudi posamezen dan. Potem je vaš prispevek za 1x energy pull 10 eur. 

 

Srečanja bom vodila Maruša Potokar

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

23. nov. 2020

Online zoom: Aktivacija obilja energy pull z Marušo

€35

Datum in čas

od

do

23. november 2020

27. november 2020

20:00

20:20

Lokacija

Online

Cena

€35

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page