top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Kako bi lahko opisali Zemljo? Kakšna je energija Zemlje? Ima svojo zavest? Kaj nam že vseskozi želi povedati? Kakšno bi lahko bilo življenje na Zemlji? 

 

Kako živeti drugače, kako dolgoročno kreirati več skupaj s celim planetom? Koliko se lahko nehamo omejevati na človeško življenje in se odpremo sozvočju z naravo in dovolimo svojemu telesu, da zaživi?

 

Skozi delavnico se bomo odprli drugačnemu bivanju na Zemlji, odprli se bomo čarovniji tega planeta, drugačnemu prostoru, novi Zemlji, ki nas že vseskozi čaka.

 

Prejemali in izvajali bomo telesni proces, ki se imenuje Obnavljanje skupnosti z Zemljo. Z njim bomo svoje telo in življenje odprli sobivanju, sokreiranju, skupnosti s tem čudovitim planetom. Gre za proces, ki spreminja ogromno. 

 

Ko se s telesom odpremo skupnosti z Zemljo, se nam spremeni celo življenje, postanemo drugačni, postanemo polni, ne živimo več pomanjkanja, občutka ločenosti. 

 

Kaj če se vse naše psihične in fizične težave povezane s tem, da si ne dovolimo biti doprinos temu planetu in da nismo prejemanje?

 

Delavnico bomo razširili na različna orodja, spremembe in ozaveščanje, kako biti drugačna prisotnost z Zemljo, kako sokreirati skupaj z njo, kako smo lahko skrbnik zemlje namesto samo uporabnik, kako komunicirati z Zemljo in dovolili si bomo biti to, kar je največji doprinos temu planetu.

 

Kaj zdaj Zemlja želi od nas?

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

  

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.
Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

 

Predpogojev ni.

 

Udeležba na seminarju je 75 evrov.

 

Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).

 

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

 


 

Delavnico bom vodila  Access Consciousness certificirana facilitatorka Maruša Potokar 

 

Vabljeni, da se mi prijavite ali tukaj v dogodku ali preko telegram skupine https://t.me/joinchat/P8Ew0hpJU77O9_saz_BzFA, katera je namenjena vsem, ki bi si želeli biti obveščeni med prvimi.

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

25. jun. 2022

Rakitna: Delavnica telesnega procesa Obnavljanje skupnosti z zemljo

Datum in čas

od

do

25. junij 2022

25. junij 2022

15:30

18:30

Lokacija

Rakitna ob jezeru

1352 Rakitna, Slovenia

Cena

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page