top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

 Online tretma : Vzpostavitev Ravnovesja čaker - polno delovanje čaker   

 

Zdravljenje čaker se nanaša na proces, ki vpliva na to, kako se življenjska energija premika skozi čakre našega telesa. Zdravljenje čaker je uravnovešenje glavnih centrov telesa, z namenom povrniti jim moč in vitalnost. Obnoviti moč čaker se nanaša na našo sposobnost upravljanja z življenjsko energijo in osebno odgovornostjo za dobro počutje in zdravje. Z ozdravljeno blokado si lahko namreč izboljšamo svoje vsakdanje izkušnje in življenje.

 

Z ustreznim delovanjem energetskega sistema čaker se počutimo dobro, napolnjeni z energijo in v ravnovesju. Zdravo ravnovesje čaker pa vzdržujemo z aktivnim, ustreznim in zdravim življenjskim stilom. V primeru, ko pride do zastojev energije v telesu in posledičnega slabega počutja, pa si lahko pomagamo tudi z energijsko medicino in energijskimi tehnikami, da se hitreje pozdravimo, občutimo srečo in se celo pomladimo.

 

 Zakaj je pomembno zdravje naših čaker?   

 

Stanje naših čaker pomembno vpliva na naše vsakdanje življenjske izkušnje. Življenjske izkušnje se pravzaprav kot matrika vtisnejo v energijske vzorce čaker in nato vplivajo na to, kako te delujejo in kako se obnašamo v interakciji z drugimi ljudmi. Negativne izkušnje imajo močan vpliv, saj lahko povzročijo dvig obrambnih mehanizmov, blokirajo, krčijo in zatirajo moč energije, ki se nato pretaka skozi čakre. V primeru blokade v čakri je energijski pretok skozi njo občutno omejen in zmanjšan, naša moč na tem področju pa okrnjena. Zdravljenje čaker se zato nanaša na uravnovešenje energetskega telesa oz. pretoka energije po celem telesu in na specifičnih centrih telesa.

 

Rezervirajte si svoj termin. 

 

Trajanje čiščenja čaker in vzpostavitev ravnovesja čaker je med 30 minut do 1 ure. 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

3. jun. 2020

Tretma Vzpostavitev ravnovesja čaker

7̶0̶ ̶e̶u̶r̶ = 35 eur

Datum in čas

od

do

3. junij 2020

3. julij 2020

08:00

21:00

Lokacija

Online

Cena

7̶0̶ ̶e̶u̶r̶ = 35 eur

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page