top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Toliko se promijenilo u našom svijetu i nastavlja se previše svakodnevno !!! Ako se osjećate zaglavljeno, izgubljeno, ljuto, depresivno, nesretno ili vam treba samo povećanje energije, možda je došlo vrijeme da pokrenete svoje rešetke?Prva klasa u Access svijesti je Bars®. Na vašoj se glavi nalaze 32 točke koje, kad ih lagano dodirnete, bez problema i lako otpustite sve što vam ne dozvoljava. To je poput pritiska na gumb za brisanje na računalu. Puštaju se sve misli, osjećaji i osjećaji koji vas drže ukočenim i iznova i iznova ponavljate iste obrasce u vašem životu.


Tisuće ljudi koristilo je Access Bars za promjenu mnogih aspekata svog tijela i svog života, uključujući san, zdravlje i težinu, novac, seks i odnose, tjeskobu, stres i još mnogo toga. U najgorem slučaju osjećat ćete se kao da ste upravo imali fenomenalnu masažu. U najboljem slučaju cijeli vaš život može se potpuno promijeniti u nešto veće.


Preuzimanje radionice Access Bars preduvjet je za sve radionice Access Consciousness® Core jer omogućuje tijelu da s lakoćom obrađuje i prima promjene koje odaberete.


Barsi su znanstveno potvrđene.

Ove točke sadrže sva ograničenja, misli, ideje, uvjerenja, emocije, prosudbe i razmišljanja koja ste spremili u bilo kojem životu, a sada vas ograničavaju na svjesne odluke i tako stvarate svoj život na svim područjima. Rastvaraju se velike blokade iz svih područja života i tijela.

​ 

 

​ 

 Cijena: 240 EUR

 

Djeca do 15 godina uključujući i odraslu osobu koja pohađa radionicu (molimo vas da se prilikom prijave prijavite ako je dijete prisutno s vama).

Mladi od 16 ili 17 godina pola su cijene. Odrasli plaćaju punu cijenu radionice.

 

Ponavljanje radionice košta 120 eur.

 

U cijenu je uključen priručnik i međuobrok.

 

Tijekom radionice dva puta i dva puta ćete dobiti BARS tretman.

 

 

Nakon radionice, vi ste Access Bars® certificirani praktičar i možete odmah započeti tretmane Access Bars®.

 

Više INFO ali prijave:

+386 40 276 227

marusapotokar@gmail.com


Radionice facilitirava Boštjana Potokara (BF, CFWM) i Maruše Potokar, (BF, AFF, BPF, CFWM)

 

 

 

 

 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

23. feb. 2020

Zagreb: Certificirana radionica Access Bars® z Boštjanom in Marušo

€240

Datum in čas

od

do

23. februar 2020

23. februar 2020

08:00

15:00

Lokacija

Zagreb

Zagreb

Cena

€240

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page