top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Kaj bi bilo potrebno, da si omogočiš prejeti več sebe, več svobode in več lahkotnosti?

 

Vabljeni na 3 urno delavnico "Izkoreninjenje, odpravljanje in razpad biomimetrične in biometrične simulacije bolečin, poti in realnosti drugih ljudi.";

 

Accessov telesni proces "Izkoreninjenje, odpravljanje in razpad biomimetrične in biometrične simulacije bolečin, poti in realnosti drugih ljudi."; Spremembe, kjer ustvarjamo naše življenje in telo s posnemanjem drugih namesto lastne izbire.

 

Biomimetik je tisto, kar v telo vstavite, da bi posnemali ali razumeli druge. To je naravna sposobnost telesa, da se prilagodi preostalemu svetu. Posnemate poti in stališča drugih ljudi, če morate razumeti druge z intelektualnega ali energetskega

vidika. To zahteva, da popravite te podobnosti v svojem telesu, da boste z vašega vidika dobili jasnost glede njihovih pogledov. Zelo je podobno razmerju in poskušanju ujemanja z vašim partnerjem ali s starši v otroštvu.

 

Biomimetik je tisto, kar je v vašem telesu fiksirano, Biomimetric pa je, kako se poskušate znajti v povezavi z namestitvijo drugih.

Kako pogosto smo poskušali razumeti naše starše, naše sodelavce, naše partnerje, naše otroke itd. Svoje stališče smo prekopirali na ta način, da bi se tudi sami počutili dobro. Je bilo to koristno? Ne. Nič se ne spremeni, samo vi.

 

S tem procesom lahko to sprostite iz svojega telesa in tako spremenite tisto, kar ni vaše.

 

Kako krasno bi to bilo in kaj še je mogoče?

 

In kaj je še mogoče, za vas in za vse?

 

Na delavnici Izkoreninjenje, odpravljanje in razpad biomimetrične in biometrične simulacije bolečin, poti in realnosti drugih ljudi in Povečanje zmožnosti kapacitete možganov se naučite sami dati in prejeti ta proces. 

 

S tem procesom - Povečanje zmožnosti kapacitete možganov se bomo ravno tako odprli neskončnim možnostim, ki jih lahko skupaj z našimi telesi izkušamo v tem življenju.

 

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

 

Predpogojev ni.


Na delavnici se naučite izvajanja telesni proces in prejmete orodja Access Consciousness-a, ki jih boste lahko uporabljali kadarkoli po delavnici. Prejmete tudi mednarodni certifikat in postanete praktik telesnega procesa.

 


 

Udeležba na seminarju je 80 evrov.

 

Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).

 

Delavnico bom vodila Maruša Potokar

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

23. sep. 2020

Novo mesto: Delavnica Povečanje kapacitete možganov in biomimetično posnemanje z Marušo

80 EUR

Datum in čas

od

do

23. september 2020

23. september 2020

15:30

19:30

Lokacija

Be Free

Glavni trg 24, 8000 Novo mesto

Cena

80 EUR

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page