top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo sobivanja s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim. Tokrat bomo spoznali telesne procese Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija.


Demolekularna manifestacija pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa pomeni dekreiranje nečesa, kar obstaja.


Ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo, lahko zaženete proces demolekularne manifestacije vsega, kar bi moralo tam obstajati, pa ne obstaja in molekularno demanifestacijo vsega, kar tam je, vendar ne bi smelo biti.


Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo uporabljamo lahko za izničevanje tumorjev, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno. Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo še bolj zaživi najboljše, kar lahko.


Na delavnici DMMD se naučite sami dati in prejeti ta proces.


Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih. 


Predpogojev ni. 


Udeležba na seminarju je 80 evrov. 


Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja). 


Delavnico bom vodila Maruša Potokar, BPF, BF, AFF in CFWM

 

 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

25. feb. 2020

Celje: Delavnica Demolekularna manifestacija in Molekularna demanifestacija z Marušo

€80

Datum in čas

od

do

25. februar 2020

25. februar 2020

13:30

16:30

Lokacija

Provitalis

Cesta na grad 10, Celje

Cena

€80

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page