top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Metoda 369 manifestacije postaja vse bolj priljubljena. 

Želim spregovorit o metodi 369 manifestacij, saj je ena mojih najljubših! Karkoli počnete v svojem življenju, nekako poskušate manifestirati, da bi se zgodile. Pa naj si bo to na področju:

- boljše službe

- zdravju

- odnosih

- da bi imeli več strank

- da bi imeli več denarja 

- da bi shujšali

- našli svojo sorodno dušo 

- da bi se razumeli z svojimi najbližjimi 

- da bi imeli dobre šolske ocene in še bi lahko naštevala.


Naj povem, da ima vsak svojo željo in samo v tokratnem izzivu sem za vas pripravila popolnoma brezplačen 15 minutni pogovor, da pripravimo " pravo izbiro, željo na kateri vas trenutno teži", da se zrealizira. 


Nekaj o metodi 369: Nikola Tesla je znanstvenik, ki obožuje številke in je ustanovitelj te metodo. Metoda je znana tudi kot božanska koda 3-6-9. Spodaj je citat, ki po mojem mnenju najbolje pojasnjuje razloge za to metodo:


"Zakaj prav številke 3-6-9? Sinhronost teh številk je v neposredni povezavi z vesoljem. Število tri je pomembno, ker je neposredna povezava z Virom/Vesoljem. Šest predstavlja najglobljo moč, ki jo imamo v sebi. Številka devet je v skladu s premikom iz preteklosti in pomaga sprostiti vse občutke dvoma vase ali negativnosti."Pravilo 17 sekund, ki ga je razvil Abraham Hicks, pravi, da je potrebnih le 17 sekund osredotočanja na misel, da se aktivira njena vibracija. Po besedah Esther Hicks ima vse, kar obstaja, svojo vibracijo in ko ustvarimo misel  in aktiviramo njeno vibracijo, lahko zanjo uporabimo zakon privlačnosti.


Vse skupaj bo potekalo v Facebook zaprti skupini in tudi v kolikor ne boste prisotni ob uri vam bodo posnetki ostali in jih boste lahko pogledali za nazaj. 

Z vami bom delila 4 različne negovalne in energijske vaje, ki vam bodo v velik prispevek. Tako vam, kot vašemu telesu. Za umirjenost telesa in duha in privabljanje želenega.

In namen vsega skupaj je ta, da smo lahko ogromen doprinos vsem zato vas povabim, da podelite ta dogodek med vse svoje znance, ki so trenutno v kaotičnih situacijah, naj se dotakne vseh, tudi tistih, ki si izbirajo prejeti še več.

Ni omejitev. Srečanja so  primerna za vse. In ni potrebe po nobenih predhodnih znanjih.

Prispevek v vas: 

36 eur


KAJ PREJMETE:

  • DOSTOP DO ZAPRTE SKUPINE FACEBOOK
  • MOJA PODPORA VSEH 21 DNI
  • E-KNJIŽICO Z NAPOTKI Z LAŽJIMI ZAČETKI
  • MANIFESTACIJSKI DNEVNIK ZA VSEH 21 DNI ZA URESNIČITEV VAŠIH SANJ

Spremljajte nas na www.marusapotokar. com oz. nas kontaktirajte in z veseljem vam podelim vse razpoložljive datume in kraje delavnic.


21 dnevni izziv Manifestacije vodim Maruša Potokar, kjer se že več kot 7 let izpopolnjujem na različnih področjih življenja, odvodila že preko 1000 delavnic in bila prispevek ogromno ljudem tako v Sloveniji kot v tujini, ki so resnično naredili spremembo. 

Teče že sedmo leto, ko me je pot peljala, da sem postala tako življenjska kot poslovna in osebna trenerka, certificirana facilitatorica, ki izvajam tečaje, delavnice in terapije tako v Sloveniji kot v tujini. Sem ustvarjalka programov preko spleta in v živo na  temo: o odnosih, hvaležnosti, obilju, povečanju samozavesti in na splošno o dobrem počutju s seboj in s telesom.

Opolnomočam vas z orodji, da izberete življenja z več radosti, da ste prisotnost, zavedanje in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja.

Sem licencirana trenerka masaže petih kontinentov,  Access Bars in Vibecodes metode zdravljenja, kjer se dotik povezuje s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in tako postati vodja našega zasebnega in poslovnega življenja.

Moja vizija je omogočiti ljudem, da z lahkoto ustvarjajo in manifestirajo življenje kakršnega bi želeli imeti. Ob tem ljudje izkusijo radost prisotnosti in celovitosti s telesom in umom.

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

6. maj 2024

Online: 21 dnevni izziv Manifestacija za obilje, zdravje, denar, uspeh,....

36 €

Datum in čas

od

do

6. maj 2024

26. maj 2024

07:00

07:20

Lokacija

Online event

Cena

36 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page