top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

VibeCodes 1 dnevni seminar  Prvo usposabljanje, ki združuje coaching, osebni razvoj in energijsko zdravljenje.  Zakaj je temu tako? 

Vse, kar smo doživeli, je zabeleženo v telesu in kljub opravljenemu osebnostnemu razvoju večini ljudi pogosto ne uspe pritegniti življenja, ki bi ga želeli imeti.

 

Ker vsi ti spomini, pogosto nezavedni, blokirajo manifestacijo.

 

Takoj, ko se blokade sprostijo, lahko integriramo izvorne in bistvene kode, ki omogočajo dostop do obilja na vseh področjih življenja.

 

Metoda VibeCodes je sestavljena iz:

- dveh tretmajev 

- 8 uspešno vdelanih kod

in orodij za vsakodnevno uporabo, ki jih je enostavno prilagoditi vsakemu posamezniku in ki spremenijo vaše življenje.


Vibecodes: 3 edinstveni tretmaji, ki vam omogočajo, da končno doživite življenje, ki si ga zaslužite!1. – Sprostitev

Vse, kar smo doživeli, kar bi nas lahko omejevalo, prepričanja, travme, negativne misli, strahovi, čustvene blokade, destruktivne zunanje sile, ki so vgrajene v naša energetska telesa (avro) in naše fizično telo.

Vse te oblike mišljenja, ki so tako žive kot naše celice v našem telesu, imajo to moč, da te iste resonance pritegnejo v naša življenja, ne da bi se tega sploh zavedali.

Ta prvi kratek in zelo intenziven tretma ponuja možnost čiščenja vsega tega, da bi bilo veliko lažje in svobodno pritegniti k nam tisto, kar resnično vibrira, brez manipulacije, samo v ljubezni in veselju.

2. – Vibracije

Šele ko smo osvobojeni, imamo lahko dostop do te druge oskrbe.

Ta daljši tretma odpre vrata v dvig celotnega bitja.

 

Implantacija najčistejše in najvišje vibracijske energije vesolja, ki je že od začetka integrirana v telo, vključitev 40 rastlin v energetska telesa, ki so prav tako visoko vibracijska.

 

Ta tretma, ki je oblečen, je mešanica subtilnih dotikov na meridianih in obnavlja svetlobo stvarstva v vseh njegovih vitalnih in duhovnih središčih bivanja, s spodbujanjem vseh vej njegovega DNK v smeri končno uresničenega popolnega bitja.

 

Učinki so takoj po tretmaju, kot nova dimenzija, kjer se vse zdi veliko lažje, ne da bi vedeli zakaj. Nenavaden občutek dobrega počutja, ki presega tisto, kar smo poznali prej. Ponovno odkrita moč, ki združuje vedrino, ki se zdi nezavedna.

To zdravljenje se poveže z obliko zelo visoke univerzalne zavesti, kot sila čistega veselja, povezana z drugimi ljudmi, ki imajo isto vibracijo, in daje novo silo, ki odpira končno najdene možnosti.

3. – Mojster

Je hiperpopolna metoda coachinga in osebnega razvoja VIBECODES, ki omogoča zasidranje prejetih energij in aktiviranje vseh teh izjemnih in revolucionarnih orodij za uspeh na vseh področjih življenja.

Ta del je bistvenega pomena za ohranjanje pogostosti obeh zdravljenj, tako da je eksperimentiranje zasluženega življenja zapisano na dolgi rok.


 

Na tečaju Vibecodes se naučite izvajati 2 energijska tretmaja za telo. 

 

Sprosti in očisti vse blokade, negativne energije, filtre, omejujoča prepričanja in nezavedne ponavljajoče se vzorce, zasidrane v fizičnem in energijskem telesu (avri).

 

Energijska seansa, ki se v prvem delu izvaja sede in preko oblačil je namenjena za sprostitev blokad v fizičnem in energijskem telesu. 

 

Pri tem tretmaju odstranimo vse negativne energije in spomine, ki so se v energijskih telesih utelesili zaradi travmatičnih dogodkov v našem življenju. V drugem delu tretmaja se oblečeni uležete na masažno mizo in začnemo z procesom energetske obdelave, energijsko okrepiti fizično telo, vitalizacija energijskega telesa in harmonizacija čaker ter na koncu tretmaja napolnimo astralno telo z visoko vibracijskim spominom. 

 

Tretma se izvaja po meridianih in vitalnih točkah. 

 

Pri tem delu uporabljamo tudi 100% čista eterična olja VIBECODES, ki sproščajo in aktivirajo ustvarjalne in vitalne energije z izjemno močnim učinkom na vseh ravneh, fizični in psiho-čustveni, katere kupite ob prijavi na tečaj


Cena usposabljanja / 1 dan (priložen priročnik na 140 straneh) znaša 369 eur + Sinergija eteričnih olj za 7 čaker 150 eur

 

Vsebina usposabljanja 


  • Usposabljanje in prakse 2 tretmajev  • Hipnotična meditacija (1 ura) za sproščanje travm/prepričanj/blokad in preobrazbo  • Poslušanje in interakcija z zvočnimi frekvencami za dvig vibracij  • Poučevanje in uvajanje v prakso 8 kod z integracijskimi orodji
  • Eterična olja z VibeCodes sinergijo eteričnih olj, zasnovano za uravnoteženje 7 čaker . Vsa eterična olja, prisotna v tej sinergiji, so izbrana zaradi svoje izjemne kakovosti, redkosti in zdravilne moči .VibeCodes je edinstven izdelek, ki vsebuje mešanico 7 x 10 ml stekleničk z razpršilom , od katerih vsaka vsebuje sinergijo eteričnih olj, posebej oblikovanih za uravnoteženje določene čakre. Z vsakodnevno uporabo vam lahko ta sinergija pomaga ponovno doseči čustveno in duhovno ravnovesje, hkrati pa izboljša vaše fizično počutje .

Eterična olja v VibeCodes so izjemne kakovosti, vsa izbrana zaradi svoje čistosti, svežine in terapevtske učinkovitosti . Uporabljamo samo 100% čista in naravna eterična olja , brez dodatkov ali konzervansov. Vsaka steklenica je skrbno pripravljena, da zagotovimo kakovost in konsistenco mešanice.


Cilj usposabljanja: 


Na koncu dneva tečaja lahko VibeCodes izvajalec izvede 2 tretmaja v ordinaciji ali pri svojih sorodnikih. Ima tudi vse coaching pripomočke z vajami za nadaljevanje v naslednjih tednih, če želi še povečati vse, kar je bilo preneseno v tem dnevu. Ta ista orodja je mogoče uporabiti tudi profesionalno za svoje stranke, v obliki mini coaching delavnic.


Tečaje izvajam Maruša Potokar Vibecodes učiteljica in terapevtka za individualne seanse 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

3. sep. 2023

Ljubljana: 1 dnevni seminar Vibecodes z Marušo Potokar

369€

Datum in čas

od

do

3. september 2023

3. september 2023

07:30

16:00

Lokacija

Ljubljana

Ljubljana, Slovenia

Cena

369€

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page