top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Access Consciousness® Izločanje telesnih procesov in izkoreninjenje dermisa za telo in zemljo očisti naše telo in planet Zemljo pred procesom puščave - spreminjanje v puščavo in telesu pomaga, da se znebimo. Z bolečino in "izsušitvijo" spodbuja svojo energijo, da znova sproži pretok regenerativne energije po našem telesu in na planetu Zemlja. Ta postopek je nastal na 7-dnevnem tečaju na Costa Rici letos oktobra.


Zelo se veselim, kaj bo ta proces ustvaril z našimi telesi, in kar je najpomembneje, kaj bo ustvaril za našo celotno Zemljo.

Bi radi zbudili svoje življenje? Bi bili voljni biti podporni planet? Obnavljate svoje notranje vire in obnavljate vire za trajnost naše Zemlje?


Ali želite biti del energetske podpore za naš planet?


Torej so ti telesni procesi pravi za vas!


Spodbuja možnost, da ponovno zaznate, da imate življenjske možnosti in možnost, da izbirate sami, za našo Zemljo, ne da bi se morali popolnoma odreči.


V tem fizičnem procesu, ki bo letos prvič predstavljen v Sloveniji, se bomo dotaknili telesa in očistili blokade v telesu. Izstopili bomo iz okvirja dostopa do Zemlje s pomočjo čiščenja in drugih orodij Access Consciousness®.


Predpogoji za tečaj - ni nobenih predpgojev in prav tako ni potrebnih nobenih izkušnej z orodji Access Consciousness® ali kakršnimi koli drugimi AC tečaji.


To je varen in lahek proces, ki ne spreminja samo dioptrije, temveč tudi popoln pogled na življenje.

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.


Predpogojev ni.


Udeležba na seminarju je 60 evrov.


Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).


Delavnico bom vodila Maruša Potokar, facilitatorka telesnih procesov, BF,AFF in CFMW

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

18. feb. 2020

Ljubljana: Delavnica izkoreninjenje dermisa za telo in zemljo

€60

Datum in čas

od

do

18. februar 2020

18. februar 2020

17:00

20:00

Lokacija

Hotel Park

Tabor 9, 1000 Ljubljana, Slovenia

Cena

€60

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page