top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Telesni proces Access Vonsciousness za ljudi in tudi izjemno vpliven za ŽIVALI


MTVSS je telesni proces zavesti o dostopu, kjer imunskemu sistemu dajete velik zagon. To je eden najmočnejših procesov za dostop do telesa. MTVSS se lahko uporablja na tisoče različnih načinov in vsakič ustvari drugačno možnost. To je način, s katerim lahko začnete spoznavati, da imate praktične sposobnosti zdravljenja. Lahko spremeniš vse vrste stvari z ljudmi.


Imunski sistem, splošno zdravje, sproščanje telesa, prebava so le nekatere od stvari, s katerimi se lahko ta proces uporabi.

Gre za vse stvari, ki ste jih shranili in zabeležili iz te resničnosti v vašem telesu, na način, na katerega ste fiksirali svoje telo in tako "obtičali" v tej realnosti.


Prva stvar, ki jo naredite z MTVSS je, da zgradite svoj imunski sistem, tako da se lahko v vašem življenju pojavi nekaj drugega. Čim pogosteje izvajate ta proces (to lahko storite sami), bolj se lahko in se spremeni v vašem telesu in se pojavi popolnoma drugačna realnost. Stare bolečine, travme, bolezni itd. lahko izginejo.


Kaj je še bolje kot to?

Tudi MTVSS pripoveduje o „modrem odtisu“ vašega telesa, ki so ga telesa izkusila (travma, zunanji vplivi, bolezni, uporaba zdravil itd.).

Na delavnici MTVSS se naučite sami dati in prejeti ta proces.


Po končani delavnici boste prejeli certifikat, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

Predpogojev ni.


Udeležba na seminarju je 160 evrov.

Za otroke do 16. leta starosti je udeležba brezplačna, od 16. do 18. leta pa plačajo 50% cene (s starši, ki se udeležijo usposabljanja).Delavnico bom vodila Maruša Potokar

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

2. maj 2022

Ljubljana: Delavnica telesnih procesov MTVSS z Marušo

Datum in čas

od

do

2. maj 2022

2. maj 2022

07:00

12:00

Lokacija

Tržaška c. 132

Tržaška c. 132, 1000 Ljubljana, Slovenia

Cena

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page