top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Na tokratkem tečaju Vibecodes Light©, ki traja 4 ure se boste seznanili z metodo Vibecodes in naučili kar dveh energijskih tretmajev za telo, ki sta eden od ključnih in glavnih elementov vseh skrivnosti, kako lahko okrepite svojo notranjo energijo in jo povežete z univerzalnimi ustvarjalnimi silami, da ustvarite življenje, za katerega ste vedno vedeli, da je mogoče za vas.  


VIBECODES se je rodil zahvaljujoč dvema osebama, ki sta vibrirali na tem energetskem konceptu:

Kako ustvariti več veselja in obilja v življenju...

Olivier Honsperger ustanovitelj masaže petih celin, avtor, ustvarjalec različnih tehnik terapevtske nege in coachinga že 25 let

&

Bori Komaromi, mednarodni poslovni in življenjski trener, ki že 8 let spremlja številne ljudi pri sproščanju njihovih potencialov, da bi aktivirali čarobnost v svojem življenju.Ste pripravljeni ustvariti fenomenalno ŽIVLJENJA?

 

Kaj pa, če imamo moč preoblikovati našo resničnost, da živimo izjemno življenje in da je lahko veliko lažje, kot smo si sploh predstavljali?


Kakšno življenje si v resnici želite živeti?


Kaj se naučimo na tečaju: 


- naučite se izvajati 2 seansi na osebi

- prejmete orodja za vsakodnevno uporabo, ki jih boste enostavno prilagoditi,spremeniti in takoj dali v prakso v vašem življenju

 

Prva, kjer naredimo čiščenje in druga seansa, kjer energijsko okrepimo fizično telo, auro in harmoniziramo čakre

 

NEGOVALNI DEL:


1. del : Prva pomoč VibeCodes

Sprošča in čisti vse blokade, filtre, mreže negativnega egregorja, omejujoča prepričanja in nezavedne ponavljajoče se vzorce, zasidrane v fizičnem in energijskem telesu (avri)


2.del: Druga obdelava VibeCodes

Spodbuja ustvarjalno in življenjsko moč.

 

Ta tretma prav tako poveča njegovo vibracijsko resonanco in ponovno aktivira telo do njegove sevalne energije.

Okrepljen je z recepturo z 38 eteričnimi olji za ponovno harmonizacijo vsake čakre in sinhronizacijo kvantnega polja telesa.


Vibecodes: 2 edinstvena tretmaja, ki vam omogočajo, da končno doživite življenje, po čemer hrepenite in ki si ga zaslužite!


1. tretma Osvoboditev, čiščenje

 

Vse, kar smo doživeli in kar bi nas lahko omejevalo, prepričanja, travme, negativne misli, strahovi, čustvene ovire, destruktivne zunanje sile, ki so vgrajene v naša energetska telesa (avro) in naše fizično telo.

 

Vse te oblike mišljenja, ki so tako žive kot naše celice v našem telesu, imajo to moč, da te iste resonance pritegnejo v naše življenje, ne da bi se tega sploh zavedali.

 

Ta prvi kratek in zelo intenziven tretma ( cca 10 minut ) ponuja to možnost očiščenja vseh blokad in nam omogoča, da bi bilo veliko lažje in svobodno pritegniti k nam tisto, kar res vibrira z nami, brez manipulacije, samo v ljubezni in čisti radosti.


2. tretma Harmonizacija in energizacija telesa

 

Šele ko naredimo fazo osvoboditve oz. čiščenja lahko dostopamo do tega drugega zdravljenja.

 

Ta obravnava, ki je daljša ( cca 35 minut), odpira vrata k dvigu celotnega bitja.

Implantacija najčistejše in najvišje vibracijske energije v vesolju, ki je že od začetka integrirana v telo, vključitev 40 rastlin v energetska telesa, ki so prav tako visoko vibracijska.

 

To zdravljenje je mešanica subtilnih dotikov na meridianih, ki obnavlja svetlobo stvarstva v vseh njegovih vitalnih in duhovnih središčnih točk na telesu in auri, stimulira vse veje njegovega DNK v smeri končno dosežene popolnosti. 

 

Učinki so takoj po tretmaju, kot nova dimenzija, kjer se vse zdi veliko lažje, ne da bi vedeli zakaj. Nenavaden občutek dobrega počutja, ki presega tisto, kar smo poznali prej. 

 

Ponovno odkrita moč, ki združuje vedrino, ki se zdi nezavedna.

 

To zdravljenje se poveže z zelo visoko obliko univerzalne zavesti, kot sila čistega veselja, povezana z drugimi ljudmi, ki imajo isto vibracijo in daje novo silo, ki odpira končno najdene možnosti.Kaj prejmete: 

- priročnik z vsemi postopki na 35 straneh

- 8 uspešno vgrajenih kod za dostop do odklepanje vseh blokad, travm, strahu, prepričanj,... 

- certifikat s katerim lahko takoj začnete opravljati seanse na svojih strankah, domačih, prijateljih 


Za koga je tečaj:


Za vse, ki bi želeli pomagati drugim v obliki tretmajev, da bi se v svojem telesu ponovno počutili izjemno, negovano, polno energije in za vse tiste, ki si želite obogatiti in dodati k vašim storitvam nekaj novega in celovitega. 


Predhodno znanje ni potrebno. 


Cena delavnice: 193 eur plus 150 eur specilna eterična olja, ki jih boste uporabljaji pri svojem nadaljem delu = 339 eur 

 

Naš cilj, da bi imeli bogastvo ali dosegli obilje, je pogojen z dvigom naše vibracijske stopnje.

S čiščenjem naše energije bo manifestacija veliko lažje dosegljiva. Naučiti se moramo le, kako se povezati s poljem obilja, ki je prisotno v vesolju. 

 

 


Cena usposabljanja 189€ / trajanje 4 ure  ( 35 strani priročnika, video in dokup seta eteričnih olj za 7 čaker v višini 150 eur ). Nakup olj ni pogoj za udeležbo.    Vsebina usposabljanja 

• Usposabljanje in prakse 2 tretmajev za sprostitev travm/prepričanj/blokad in preobrazbo  

 

Cilj tečaja 

Ob koncu 4- urnega tečaja lahko izvajalec VibeCodes oba tretmaja izvede v ordinaciji ali na svojih najdražjih. 


Tečaj se izvede ob min. številu 4 oseb. V nasprotnem primeru ga prestavimo na nov datum. 


 

Cena 4 urnega tečaja znaša 189 eur. 

Ker je število mest na tečaju omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate KAVCIJO, ki je tudi predpogoj, da prejmete diplomo, certifikat in ob doplačilu tudi eterična olja. Ob prijavi vplačate vpisnino 150 € na TRR: Be FREE, Maruša Potokar s.p., Pod gozdom c. VI/5, 1290 Grousplje št. SI56 6100 0002 3988 447, referenca: SI00 2023 razliko pa lahko poravnate na prvi dan tečaja.

 

PS: V kolikor vam ta termin ne ustreza nas kontaktirajte in vprašajte po ostalih možnostih :)
Tečaj vodim Maruša Potokar prva licencirana Vibecodes učiteljica v Sloveniji, licencirana učiteljica Masaže 5-ih Kontinentov in Access Consciousness facilitatorica ( Barsov,.... )  

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

7. nov. 2023

Ljubljana: Licenciran 4- urni tečaj Vibecodes Light z Marušo Potokar

189 €

Datum in čas

od

do

7. november 2023

7. november 2023

16:00

20:00

Lokacija

Ljubljana

Peričeva ulica 17, 1000 Ljubljana, Slovenia

Cena

189 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page