top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Spletna delavnica: 2,5 urna delavnica Postani gospodar svojega življenja z Marušo in Boštjanom

 

Politični vodje so ljudje, ki jim najmanj zaupamo na tem planetu. Hitro dajo obljube, le redko se izpolnijo. Njihov interes in pomanjkanje sta očitna. Kljub vsemu temu pa ljudi pritegnejo politiki - verjamemo, da bodo uvedli spremembe, ki jih želimo videti. 

 

Ste se kdaj vprašali, zakaj je temu tako?  Kar iščete pri vodji, je nekdo, ki vam lahko da odgovor ali odgovori za vas. V resnici nihče ne more biti odgovoren za vas. Vi morate biti odgovorni zase. 

 

Ste na primer opazili, da upoštevanje pravil in predpisov, ki naj bi te vodili do nečesa dobrega, te ponavadi ne? Namesto tega nenehno obsojate sebe in mislite, da se morate motiti.   Zlato pravilo je, da moramo slediti Bogu in ga ubogati. Z drugimi moramo ravnati tako, kot bi oni z nami, le da tudi to ne deluje. 

 

Kako pogosto vas nekdo poskuša 'zgaziti', ker misli, da ste šibka oseba, ker ste prijazni?   Trudimo se, da živimo po pravilih te resničnosti, za katere nimamo izbire in jih moramo soditi. Izbrati pa morate znotraj pravil, izbrati znotraj strukture. 

 

Na spletni dealvnici prejmete veliko orodij s katerimi si boste olajšali katerokoli zagato, iztopili iz matrice ujetosti in sebe postavili na 1. mesto.

 

Delavnica bo potekala v živo online. Preko interneta boste lahko tudi aktivno sodelovali in postavljali vprašanja. 


Cena delavnice po promo ceni je 28 eur. 

 

Po prijavi in po prejetem plačilu prejmete po mailu zoom link, preko katerega boste lahko dostopali v živo do tečaja iz domačega naslonjala.

 

Vsi tisti, ki se boste prijavili in se ne boste mogli udeležiti online dogodka, prejmete posnetek in ga lahko poslušate kasneje.

 

Delavnico vodiva Boštjan Potokar BP, CFWM in Maruša Potokar CFHeading 1

Ključne besede

Heading 1

15. apr. 2021

Online: 2,5 urna delavnica Postani gospodar svojega življenja z Marušo in Boštjanom

28€

Datum in čas

od

do

15. april 2021

15. april 2021

16:30

19:00

Lokacija

Online

Cena

28€

Delavnice

Večerna delavnica (1-3ure)

 Fascilitator-ji

Boštjan Potokar

Slovenia

Maruša Potokar

Slovenia

Moje priljubljeno Access Consciousness orodje

Komu to pripada?

Access Consciousness

bottom of page