top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

V mesecu maju sem prvič ustvarila delavnico Metoda 369 manifestacije, ki je potekala 21 dni. 

 

In ker ponovno povprašujete po njej, sem se odločila, da se lahko ponovno pridružite kadarkoli želite. Saj so vsebine pripravljene tako, da lahko počasi, v svojem tempu, ob moji podpori, sledite vseh 21 dni. 

 

Naj podelim še nekaj o metodi 369 manifestacij, saj je ena mojih najljubših! Karkoli počnete v svojem življenju, nekako poskušate manifestirati, da bi se zgodile. Pa naj si bo to na področju:

- boljše službe

- zdravju

- odnosih

- da bi imeli več strank

- da bi imeli več denarja 

- da bi shujšali

- našli svojo sorodno dušo 

- da bi se razumeli z svojimi najbližjimi 

- da bi imeli dobre šolske ocene in še bi lahko naštevala.


Naj povem, da ima vsak svojo željo in samo v tokratnem izzivu sem za vas pripravila popolnoma brezplačen 15 minutni pogovor na katerega se prijavite preko maila: marusapotokar@gmail.com, da pripravimo " pravo izbiro, željo na kateri vas trenutno teži", da se zrealizira. 

 

Nekaj o metodi 369: Nikola Tesla je znanstvenik, ki obožuje številke in je ustanovitelj te metodo. Metoda je znana tudi kot božanska koda 3-6-9. Spodaj je citat, ki po mojem mnenju najbolje pojasnjuje razloge za to metodo:

 

"Zakaj prav številke 3-6-9? Sinhronost teh številk je v neposredni povezavi z vesoljem. Število tri je pomembno, ker je neposredna povezava z Virom/Vesoljem. Šest predstavlja najglobljo moč, ki jo imamo v sebi. Številka devet je v skladu s premikom iz preteklosti in pomaga sprostiti vse občutke dvoma vase ali negativnosti."Pravilo 17 sekund, ki ga je razvil Abraham Hicks, pravi, da je potrebnih le 17 sekund osredotočanja na misel, da se aktivira njena vibracija. Po besedah Esther Hicks ima vse, kar obstaja, svojo vibracijo in ko ustvarimo misel  in aktiviramo njeno vibracijo, lahko zanjo uporabimo zakon privlačnosti.


 

Vse skupaj poteka v Facebook zaprti skupini, kjer sem za vas že pripravila vse potrebne vsebine za vsak dan posebej od prvega dne vse do 21 dne vas ljubeče vodim skozi procese manifestacije. 


Z vami pa podelim tudi nekaj mnenj udeleženk, ki so že zaključile z programom: 21 dni Manifestacije 3-6-9:

 "Hvala Maruša za spodbudne besede..."

 "Je pravi izziv...včasih mi že rata biti na višji frekvenci.....ko nisem, si rečem ok sem tu kjer sem. Trudim se."

 "Hvala za nova (spo)znanja."

 "Hvala za motivacijo na tej naši poti"

 "Hvala, da si me ponovno spomnila kako je pri tebi lepo, nežno in negujoče."

 "Samo tako naprej. Program je zelo dodelan."

 "Najboljši del procesa je bil jutranji ritual, prebrala sem tvoje napotke, ozavestila, razmišljala. To je bil moj  jutranji obred."

 

Celotna vsebina ostane vam in niste omejeni na čas, kdaj boste dostopali do le teh. 

 

Z vami bom delila različne negovalne in energijske vaje, ki vam bodo v velik prispevek. Tako vam, kot vašemu telesu. Za umirjenost telesa in duha in privabljanje želenega.

 

In namen vsega skupaj je ta, da smo lahko ogromen doprinos vsem zato vas povabim, da podelite ta dogodek med vse svoje znance, ki so trenutno v kaotičnih situacijah, naj se dotakne vseh, tudi tistih, ki si izbirajo prejeti še več.

 

Ni omejitev. Srečanja so  primerna za vse. In ni potrebe po nobenih predhodnih znanjih.

 

Prispevek v vas: 

39 eur - a le še do 30.6.2024 po tej promo ceni. 

 

Kasneje bo možno res dodelan program po mnenju udeleženk kupiti kot izdelek po ceni 93 eur. 

 

KAJ PREJMETE:

  • DOSTOP DO ZAPRTE SKUPINE FACEBOOK
  • MOJA PODPORA VSEH 21 DNI
  • E-KNJIŽICO Z NAPOTKI Z LAŽJIMI ZAČETKI
  • MANIFESTACIJSKI DNEVNIK ZA VSEH 21 DNI ZA URESNIČITEV VAŠIH SANJ

 

Spremljajte nas na www.marusapotokar. com oz. nas kontaktirajte in z veseljem vam podelim vse razpoložljive datume in kraje delavnic.


21 dnevni izziv Manifestacije vodim Maruša Potokar, kjer se že več kot 7 let izpopolnjujem na različnih področjih življenja, odvodila že preko 1000 delavnic in bila prispevek ogromno ljudem tako v Sloveniji kot v tujini, ki so resnično naredili spremembo. 

 

Teče že sedmo leto, ko me je pot peljala, da sem postala tako življenjska kot poslovna in osebna trenerka, certificirana facilitatorica, ki izvajam tečaje, delavnice in terapije tako v Sloveniji kot v tujini. Sem ustvarjalka programov preko spleta in v živo na  temo: o odnosih, hvaležnosti, obilju, povečanju samozavesti in na splošno o dobrem počutju s seboj in s telesom.

Opolnomočam vas z orodji, da izberete življenja z več radosti, da ste prisotnost, zavedanje in hvaležnost, ki so ustvarjalne moči našega življenja.

Sem licencirana trenerka masaže petih kontinentov,  Access Bars in Vibecodes metode zdravljenja, kjer se dotik povezuje s posebnimi energijskimi metodami za sproščanje blokad, da bi aktivirali neskončni potencial in tako postati vodja našega zasebnega in poslovnega življenja.

Moja vizija je omogočiti ljudem, da z lahkoto ustvarjajo in manifestirajo življenje kakršnega bi želeli imeti. Ob tem ljudje izkusijo radost prisotnosti in celovitosti s telesom in umom.

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

1. jun. 2024

Online: 21 dnevni izziv Manifestacija za obilje, zdravje, denar, uspeh,....

39 €

Datum in čas

od

do

1. junij 2024

30. junij 2024

07:00

07:20

Lokacija

Online event

Cena

39 €

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page