top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

 

Dobrodošli v KNJIŽNI KLUB PARTNERSTVO

 

kjer bomo vsak večer od 26.12. do 30.12. ob 20 uri z orodji, vprašanji in čistilnimi izreki Access Consciousness brali knjigo Partnerstvo avtorijev Simone Milasass in Brendon Watt.

 

Cena vseh 5 dni druženj je 22 eur.

 

Ugodnost za vsakega udeleženca Knjižnega kluba PARTNERSTVO:

Knjiga Partnerstvo avtorjev Brendon Watt in Simone Milasass po znižani ceni --> 18€ 

 

 

Knjižni klub bom vodila Maruša Potokar certificirana facilitatorka Access Consciousnessa

 

 

Ogromno ljudi verjame, da je njihova sreča odvisna od partnerstva.


Toda v resnici vam ni treba biti v partnerstvu z drugo osebo, da ste lahko srečni. Preprosto si lahko izberete, da se vsak dan zbudite in ste srečni.

 

Partnerstvo ni izvor ustvarjanja vašega življenja. Vi ste ta izvor. Vi ste katalizator za spremembo. Vi ste tisti, ki lahko ustvarite življenje, kot si ga resnično želite, in vi ste tisti, ki ste ustvarili svoje življenje prav takšno, kot je ta trenutek.

Če si želite imeti dober odnos s sabo ali s komer koli drugim in ga do zdaj še niste bili zmožni ustvariti, prosim, ne obupajte. Kaj če bi zahtevali od sebe in prosili vesolje, da vas podpre pri tem, da začnete delati drugačne izbire? In prenehajte se obsojati. Ne glede na to, kje ste zdaj, se stvari lahko spremenijo.

  

To ni običajna knjiga o partnerstvu. V njej ne boste našli olepševanja, temveč zgolj praktične nasvete in orodja avtorjev, ki vam podajata tako žensko kot moško perspektivo.

 

Z osvežujočo odkritostjo ta knjiga govori:

o tem, zakaj nobena zveza ni popolna, o tem, zakaj ste dragoceni, o ključih do intimnosti, o tem, zakaj je hvaležnost ključ do prenehanja obsojanja  Ta knjiga ponuja popolnoma nov pogled na zveze.

 

»Drage dame, moški v vašem življenju ni prišel k vam in vas prosil, da ga spremenite v to, za kar ste se odločile, da je popolni moški za vas.«– Brendon Watt

 

»Zame zveza pomeni dva popolnoma različna človeka, ki sta se odločila, da boste skupaj, in ustvarita prostor za nekaj veliko večjega od tega, kar bi vsak od njiju lahko ustvaril sam.«– Simone Milasas

 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

4. jan. 2021

Online: Knjižni klub Partnerstvo

22€

Datum in čas

od

do

4. januar 2021

8. januar 2021

19:00

19:45

Lokacija

Online

Cena

22€

Delavnice

Knjižni klub

 Fascilitator-ji

Boštjan Potokar

Slovenia

Maruša Potokar

Slovenia

bottom of page