top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Veliko je zaključkov idej in sodb o tem, kaj je denar, koliko ga moramo imeti ali ne imeti in kaj moramo narediti, da bo prišel v naše življenje.

 

Pogosto se ljudje ne zavedajo, da imajo dejansko sposobnost z denarjem. Poskušate "delati" denar, kot to počne ves preostali svet, ali pa poskušate dobiti denar "na pravi način". Toliko ljudi sledi temu, kar so jim povedali o ustvarjanju denarja ... in za mnoge od nas, tisto, kar deluje za vse druge, ne deluje za nas.

 

Ko delujete na podlagi sodb o tem, kaj je denar in kako ga dobiti, uničite svojo veličino. Odpravite zmožnosti, ki jih imate o tem, kaj bi lahko prineslo denar v vaš svet, kar pa je verjetno drugačno od načina, ki ga poznate in kako preostali svet deluje z denarjem.

 

Stvari, s katerimi imamo največje sposobnosti, so pogosto stvari, pri katerih smo se najbolj zmotili. Kaj pa, če je vaša največja napaka pravzaprav vaša največja moč, ko gre za denar?

 

Kje ste se odločili, da ste z denarjem napačni, da ste z njim slabi ali da ne veste kako to narediti? Ko začneš obračati te kamne in se vprašaš: »Kakšne zmogljivosti so tukaj, ki jih ne vidim? Kaj vem o denarju, česar ne ve nihče drug?« Dejansko se začnete zavedati, kaj je res za vas. In ne morete priti do tukaj, v kolikor si niste voljni postaviti vprašanja.

 

Kaj bi bilo potrebno, da začnete leto 2022 iz popolno drugačnega prostora, kjer prepoznate kaj so vaše zmogljivosti raje kot pa da delujete iz sodbe? 

 

Kje bi lahko uporabili svoje zmogljivosti, zavedanje in veščine, ki jih poznate in da ste to v vezi z denarjem, namesto da jih podkopavate pod sodbe? Kaj pa, če bi lahko opustili vsa ta mesta, na katerih ste se definirali z denarjem, in bi bili pripravljeni odkriti edinstvene sposobnosti, ki jih imate?

 

Kakšna veličastnost ste z denarjem, česar si še niste priznali? Bi se bili pripravljeni delati za napačne in se začeli spraševati: »Kakšne so moje sposobnosti z denarjem? Če se ne bi obsojali kot, da ste napačni, kaj bi lahko ustvaril? Kaj če bi bili pripravljeni, da bi bil denar za vas zabaven?!" 

 

Morda mislite, da to sploh ni mogoče, a kaj, če je? In kaj če bi lahko bilo?

 

Kakšno drugačno resničnost imate na voljo z denarjem, ki samo čaka, da jo odklenete?


Več INFO ali prijave:

marusapotokar@gmail.com

 

Delavnico vodim certificirana facilitatorica Access Consciousness Maruša Potokar 

 

 

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

8. maj 2022

Online: Odklenite kapacitete z denarjem- večerna delavnica z Marušo

85€

Datum in čas

od

do

8. maj 2022

8. maj 2022

17:00

19:00

Lokacija

online

Cena

85€

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page