top of page
filter applied
Copy of Copy of Copy of SOP povabilo.jpg

O delavnici

Kako se soočiti s strahom?

 

Vas je kdaj strah prihodnosti?

Vas je strah, da ostanete v življenju sami?

Vas je strah, da se vam lahko kaj zgodi?

 

Vas je strah, da boste zboleli?

Ali bom obdržal službo?

Kaj vse se lahko zgodi mojemu otroku ali bližnjim?

Kaj, če me partner zapusti?

 

To je samo nekaj od stvari, katerih se bomo dotaknili na nedeljskem večernem zoomu ta teden. V teh težkih časih, katerim smo priča sedaj, strah ni samo čustvo, kateri nas drži v negotovosti in nezavedanju, temveč je tudi manipulativno orodje, s katerim nas lahko nekdo pripravi, da storimo stvari, ki jih ponavadi nebi naredili. Ko nas je strah, smo pripravljeni narediti vse, kar je v naši moči, da nas ne bo več strah. Pripravljeni smo narediti vse, kar nam rečejo, da je potrebno storiti, samo, da nas ne bi bilo več strah. Povzročitelj strahu je v vseh primerih laž, katera nas, če ji verjamemo, takoj postavi v nezavedanje in nas blokira pri prejemanju vseh informacij, ki so takrat na voljo. Ko smo v primežu strahu, ne vidimo cele slike.  V situaciji smo tako od blizu, da nemalokrat ne vidimo izhoda in se enostavno vrtimo v krogu.

 

Ali je strah resničen? Kako opraviti z strahom na popolnoma lahkoten način? Ali lahko "premagamo" še tako skrite in globoke strahove? Kateri sprožilci (trigerji) so tisti, ki nam povzročajo strahove? Kako so telo, čas in strah povezani?

 

Pogledali si bomo trizložne sekvenčne sisteme, način s katerim zaklepamo čustva v telo, kjer samo čakajo na triger-sprožilec, da nas vrne v situacijo, katera je v prvi vrsti sploh povzročila, da so se zaklenila v telo.

 

Vse tiste, ki vas je bilo kadarkoli strah, prav tako pa tudi tiste, ki vas nikoli ni strah in opravite s strahom v trenutku,  vabiva na večerni nedeljski zoom, kjer bomo ob sproščenem klepetu pogledali strahu.... "naravnost v oči".

 

Cena zooma je 25eur.

Predpogojev za udeležbo ni.

Vsak udeleženec prejme tudi zvočni posnetek delavice, tako, da ga boste lahko poslušali kasneje kadar koli boste želeli.

 

Več info:

bostjanpotokar@gmail.com 041 607-117

 

 

Delavnico vodiva,

Boštjan in Maruša Potokar

Heading 1

Ključne besede

Heading 1

25. okt. 2020

Online zoom: Izven strahu

€25

Datum in čas

od

do

25. oktober 2020

25. oktober 2020

18:00

19:00

Lokacija

Online

Cena

€25

Delavnice

Delavnice

 Fascilitator-ji

bottom of page